Kanat Hususu hk.da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarım / Hocalarım ;

VG sporuna uzun bir aradan sonra aralıksız devam etmek üzere dönüş yapma kararı aldım .

Vücudumda hep eksikliğini hissettiğim kanat hususu üzerinde durmak istiyorum .

Kanatları büyütmek ilk hedef , klasik T mekanizmasının kanat büyütmeye etkisi nasıldır ?

Kanadı büyütebileceğim , 2-3 hareket tavsiye edermisiniz ? ( 2 de olabilir , çünkü tekrar başlangıç dönemine geldiğim için biliyorumki az ve öz çalışan kas daha fazla gelişme kaydeder ... )

Daha sorularım olabilir ama konunun özü kanat ve geliişimi , beni bu konuda detaylı olarak donatabilirseniz çok sevinirim , selamlarımla ...

kanat deniline kası maximum derecede zorlayan ve bir okadarda büyüten birincil hareket barfix.diğeride dumbell row olabilir.

Bir bütün olarak en iyi programlardan birini Arnold çıkarmış zamanında, ben şu an onu uyguluyorum ve çok çok iyi verim alıyorum

barfiks 5*12 (bir set öne bir set arkaya yapabilirsin)
barla rowring 5*10
T-bar rowring(geniş) 5*10

Max ağırlıklarla yapılmalı. Ancak çok ağır gelebilir...

Eğer daha hafif diyorsan programda hareketleri 3*10 şeklinde yapabilirsin.

Ölçülerini, daha önce ne kadar bu sporu yaptığını, ne zaman bıraktığınıda yaz. Yoksa yukarıda program ters tepebilirde...

Hocalarım , bu barfix denen mereti aktif zamanımda bile zar zor 3 4 tane çekerdim :S

2004-2005 i ara vermeden yaptım ve bu zamana kadar açıkçası sistemli gitmediğim için , hiç yapmadım olarak kabul edersek iyi olur .

Vücut çatısı spor için var , sıfırdan başlayan biri gibi değilim ...

Ama sıfırdan başlıyor olarak mantık yürütürsek harika olur.

Henüz göğüs kanat ölçümü almadım , boyum 1.91 Kilom 96 yaş 26 ;)

Bu arada ilk kanat idmanımı bugün sizlerin dediği üzere uygulayacağım ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı