Merhaba, fitness ta 5. ayımdayım ve ilk 3 ay boyunca ılk gunlerı saymassak neredeyse hiç kanat çalısmadım. Ve zamanla edındıgım bılgılere gore ve tecrubelerme gore cok ta yanlıs yapmısım. Ilk zamanlar bılıncsızdım ve o harekette bıraz zorlanırdım dıye yapmazdım. Herneyse suanda kanata ağırlık verıyorum ama kanat calısırken resımde ısaretlı olan kırmızı bolgemde ağrı(yanma) hıssedıyorum.
Acıkcası hareketı de yanlıs yapmıyorum, ilk zamanlar yanlıs yapmıstm hoca uyarmıstı zaten o günden beri doğru yapıyorum. Sorumsa şu, alttakı resımde sıyah işaretlı olan bölgenin ağrıması gerekmıyor mu normalde?
Kanat olarak calıstıgım hareketler alttakı resımlerde gordugunuz gibi(barbell bent row dısında), hatta ek olarak calıstıgım 1-2 hareket daha var kanat icin.

Acıkcası hareketı de yanlıs yapmıyorum, ilk zamanlar yanlıs yapmıstm hoca uyarmıstı zaten o günden beri doğru yapıyorum. Sorumsa şu, alttakı resımde sıyah işaretlı olan bölgenin ağrıması gerekmıyor mu normalde?

Kanat olarak calıstıgım hareketler alttakı resımlerde gordugunuz gibi(barbell bent row dısında), hatta ek olarak calıstıgım 1-2 hareket daha var kanat icin.