Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
plazmaymış o ben yanlış anlamışım.kan plazması sadece su olduğu için senede 40 kere verilmesinde sakınca yok diyo bazı doktorlar sitelerinde ama çok açıklayıcı şeyler yazmıyolar.peki bu plazmada durum nasıl oluyor ?
arada kizilay bagis merkezine gidyorum doktorla ufak bi munakaradan sonra ndn 10.30da uskudar konteyner kapali diyorum. Ufak bi ozurden sonra dunku kan bagis defterini gosteriyor bana kendin incele dedi. Gozlerime inanamadim. Sadece 2 sahis vermiş vatandasin birinden yasli oldugu icin sadece trombositlerinden yararlanilacak durumumuz icler acisi. Kizilayin kanimizin yetmemesi kanimiza dokunuyor demesini anliyorum. Lutfen her saglikli ve duyarli bireyleri kan vermeye davet ediyorum. Ayrica unutmayinizki her bagisladgniz kanin hastaya verildgi an size bi kisa mesaj gonderiliyor. Bir hayat kurtardgniz icin tesekkur ediyorlar capa da bir ameliyatta ufak bi operasyon icin 4 unite kana ihtiyac duymaktayiz agir ameliyatlarda 16 uniteye kadar cikiyor. Ayrica bagisladiginiz kan t.c. Numaraniza bilgisayar ortaminda kayitlaniyor sizin acil durumlarinizda kizilay aileniz ve size kan vermede oncelik taniyor. Saygilarimla
Son 3 bagista denedim 1 hafta kadar ayni agirliklari kaldiramiyorum.fakat sonra eskisine donuyor.fayda si kat kat fazla kan vermenin.ekto olduugum icinde olabilir