MeyethologY
Üye
Merhaba arkadaşlar.Bende biraz kifoz yani kamburluk var.Omurgam öne doğru eğri ve sırt kaslarım zayıf.Ön omuz kaslarım arka omuzdan fazla olduğu içinde otururken veya yürürken omuzlarım öne doğru yuvarlanmış şekilde duruyorum, kürek kemiklerim aşırı çıkık ve bel çukurluğum var.Dik durduğumda ve omuzlarımı düzelttiğimde ise istemsiz olarak göğüslerim eski kabadayıları aratmayacak şekilde fırlıyor, göbeğimi istemsiz içeri çekiyorum.Şimdi arkadaşlarım ve abilerim sonuçta isteyince dik durabiliyorum ancak neden göğüslerim fırlıyor ? İyi bir sırt çalışması ile hem göğüslerimde hem belimde problem olmadan dik durabilir miyim ? Bakın kaslı görülmek felan derdim değil sadece dik durmak istiyorum.Kendimi zorlayarak değil en rahat anımda bile asker gibi sırtımın dik olmasını istiyorum.Eğer bana bilinçli olarak yol gösterecek abilerim olursa azmedip elimden geldiği kadar yenicem bunu inşallah.Birde boyum istenilenin tam sınırında 167 yani squat gibi hareketlerle boyumu tehlikeye sokmak istemiyorum.Barfiksi önerecek olur eminim, 40 tane şınav çekmeme rağmen nizami 5 tane barfiks çekemiyorum.Salonda herkes beni izlerken asılıp 2 barfiks çekip bırakmakta beni küçük düşürür sizce bu konuda ne yapmalıyım sayıları nasıl artırırım ? Yapmam gereken hareketleri yazarsanız çok sevinirim.Duruş bozukluğumu görmeniz içinde fotoğraflarımı koyuyorum....
Problemim burada belli.Nerdeyse 1 yıldır spor yapmıyorum sınav dolayısıyla bu yüzden göbekte oldu.Sınav 2 hafta sonra bitecek ve ardından yazılmayı düşünüyorum.Kardiyo yapıp göbeğide eriticem inşallah, sırtım içinse sizden yardım bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler hepinize...
Problemim burada belli.Nerdeyse 1 yıldır spor yapmıyorum sınav dolayısıyla bu yüzden göbekte oldu.Sınav 2 hafta sonra bitecek ve ardından yazılmayı düşünüyorum.Kardiyo yapıp göbeğide eriticem inşallah, sırtım içinse sizden yardım bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler hepinize...