Kalp Ve Body Building

Öncelikle Herkese Selamlar.
Benim sorum şu ağırlık idmanındayken yani ağırlık çalışırken kalp çarpıntısı
Kaç tane farklı kardiyoloji uzmanına gittim hepside kalbinde bişey yok diyor anlamadımki amma ve lakin ağırlık çalışırken kalbim patır kütür çalışıyor ve ben bunu hissediyorum buda beni rahatsız ediyor acaba bu normalmidir yoksa bi sıkıntımı vardır?
bu arada dinlenirken bi sıkıntı yok.

Harekete bağlı olarak nabız yükselmesi vs normal, doktor da bişey yok dediyse korkma. Bende bir kaç kere set sonunda yere uzanmak zorunda kalmıştım :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harekete bağlı olarak nabız yükselmesi vs normal, doktor da bişey yok dediyse korkma. Bende bir kaç kere set sonunda yere uzanmak zorunda kalmıştım :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumunuz İçin Teşekkürler. Yani çarpıntı normalmi diyorsunuz? çarpıntı esnasında devam etsem bi sıkıntı olurmu? Bu arada ağırlığa yüklenirken nabız kontrolü yaptım ortalama 150 birşey çıktı yaşımda 17 normalmidir sizce?

Kan tahlili de yaptırın bence 150 çok değil mi?

Konunun uzmanı değilim ama hormonal bi sıkıntı olmasın ?

Yorumunuz İçin Teşekkürler. Öncelikle en az 5 kere kan tahlili yaptırdım güncel tahliller temiz, kalpte canlı izlendi ve elektriksel aktivite ile izlendi hiçbir sıkıntı bulunmamakta. Lakin değerler bu :D[DOUBLEPOST=1558724474][/DOUBLEPOST]

Vede sıkıntı olan şey buna bir çözüm bulunamaması spor esnasında aşırı rahatsız oluyorum kalpten gitmekten korkuyorum ama sporuda bi yandan çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım :D

İlginç gerçekten. Devamlı kullanmak zorunda olduğunuz bi ilaç falan yok dimi?
O kadar doktor gözleminden sonra bize söz düşmez aslında

Bazı sebeplerden ötürü antidepresan kullanıyorum lustral ve abilify alakası olabilirmi?

Muhtemelen. Etkileri icin hem doktorunuza danısın hem de internetten kısaca arastırın. Mesela astımlılara hipertroitlilere adrenalin kontraendike. Bu hastalara anestezi yaparken bile adrenalinden sakınıyoruz. Bahsettiğiniz ilaclar hakkında fikrim yok
Bu arada yanlıs anlasılma olmasın ben diş hekimiyim doktor değil. Ama bazı sistemik hastalıkları ilacları kısmen biliyorum ki hastayla ters bi durum yasamıyım tedavi anında. Bu ilac meselesini kesin danış

Son düzenleme:
Muhtemelen. Etkileri icin hem doktorunuza danısın hem de internetten kısaca arastırın. Mesela astımlılara hipertroitlilere adrenalin kontraendike. Bu hastalara anestezi yaparken bile adrenalinden sakınıyoruz. Bahsettiğiniz ilaclar hakkında fikrim yok
Bu arada yanlıs anlasılma olmasın ben diş hekimiyim doktor değil. Ama bazı sistemik hastalıkları ilacları kısmen biliyorum ki hastayla ters bi durum yasamıyım tedavi anında. Bu ilac meselesini kesin danış
Tamamdır İlgilendiğiniz İçin Çok Teşekkürler :)

Back
Yukarı