Kalp hastasıyım uygun program önerisi

Merhaba arkadaşlar;

Başlıktada yazmış olduğum gibi bu konuda bi sağlık sorunum söz konusu, vücudum ise yeni doğan bir bebek kadar hassas desem yeridir, sürekli uğraşıyorum ama yine de kollarım, bel kasım, ayak kasları yani vücut tamamen hala güçsüz, zayıf olduğumu da düşünüyorum, kilo almak için gnc weight gainer 1850 aldım, belki almamam gerekti ama almış olduk, bana ne tür bi çalışma programı önerebilirsiniz yardım ederseniz sevinirim yaş; 27 boy; 173 kilo; 68

geçmiş olsun
kalp hastalığın nedir?
doktorun ne diyor spor yapmanla ilgili?

Sağolunuz, Mitral kapak onarımı yapıldı, haklısınız siz de ama inanın bu beni psikolojik olarakta etkiliyor, başıma bişey gelse kendimi savunma maksatlı biraz güç kazanmak istiyorum, doktorum 2006 yılı başında biraz yapabileceğimi söylemişti..!

Mitral kapak onarımı yapıldı, haklısınız siz de ama inanın bu beni psikolojik olarakta etkiliyor, başıma bişey gelse kendimi savunma maksatlı biraz güç kazanmak istiyorum, doktorum 2006 yılı başında biraz yapabileceğimi söylemişti..!

oooo 2006 dan sonra cok sular akmıstır hemen yenıden muayene ol ve ona gore basla spora :)

mesela daha az efor gerektıren savunma sanatları var onlara merak sal :)

Merhaba arkadaşlar;

Başlıktada yazmış olduğum gibi bu konuda bi sağlık sorunum söz konusu, vücudum ise yeni doğan bir bebek kadar hassas desem yeridir, sürekli uğraşıyorum ama yine de kollarım, bel kasım, ayak kasları yani vücut tamamen hala güçsüz, zayıf olduğumu da düşünüyorum, kilo almak için gnc weight gainer 1850 aldım, belki almamam gerekti ama almış olduk, bana ne tür bi çalışma programı önerebilirsiniz yardım ederseniz sevinirim yaş; 27 boy; 173 kilo; 68

Allah yardımcın olsun gerçekten zor. Doktoruna danışman ve bu konuyla ilgili detaylıca bilgi alman gerektiğini düşünüyorum. Eğer ki spor için uygunsan, buradaki arkadaşlar memnuniyetle sana yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar.

Allah yardımcın olsun gerçekten zor. Doktoruna danışman ve bu konuyla ilgili detaylıca bilgi alman gerektiğini düşünüyorum. Eğer ki spor için uygunsan, buradaki arkadaşlar memnuniyetle sana yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar.

Allah razı olsun, inşallah dediğiniz olur da birileri yazar :)

Kapak onarımı yapay bir kapak ile mi gerçekleştirildi, dolayısı ile kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun?

Doktoruna mutlaka danış derim. Eğer ilaç kullanmıyorsan kalbinin sağlıklı olması gerekir, kapakçıkta pıhtı filan yoksa çalışabilirsin diyecektir doktor. Bu durumda hafif hafifi spora başlayabilirsin.

Kapak onarımı yapay bir kapak ile mi gerçekleştirildi, dolayısı ile kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun?

Doktoruna mutlaka danış derim. Eğer ilaç kullanmıyorsan kalbinin sağlıklı olması gerekir, kapakçıkta pıhtı filan yoksa çalışabilirsin diyecektir doktor. Bu durumda hafif hafifi spora başlayabilirsin.

Sadece onarım yapıldı herhangi yapay bir kapak kullanılmadı sayın Duke Nukem, kan sulandırıcı verdi doktor ama aksatıyorum maalesef alışkanlıktan çıktı gitti tekrar başlamam şart sanırım..! az az spor yapmakta fayda var o zaman en ideali bu olsa gerek..!

Back
Yukarı