Kalori sorunu

Öncelikle merhaba arkadaşlar

Günde 3 elma ve 250 gram tavuk göğsü yiyorum kilo vermek icin yeterlimidir yoksa daha fazlamı yemeliyim bunun cevabını verebilcek arkadaşlar

1.93 boyunda 98 kiloyum 10 kilo fazlam var

Sen oturdugun yeren en az alman gereken kalori zaten 2500 rahat vardir.
ne elmasi ne tavuk gogsu. Makaleler okumani tavsiye ederim.

mesela sana günde 2500 kal lazım, bu vücudun için gereken enerji, bunun 200 kal altına inersen uzun vadede kilo verirsin. Sayıları örnek olsun diye verdin sen kendin için baz alma.

şaşırtıcı bi şekilde bana yetiyo yaptıgım sporda az degil ilk günler icin 30 dakika 30 km sabit bisiklet 12 km sabit koşu bandı 20 dakika 4x olarakta fitness makinalarında calısıyorum 2-2.5 saatimi spor salonunda geçiyorum ama gayet enerjigim gün icersinde ve spordan sonra

Size yetip yetememesi değil önemli olan ne kadar sağlıklı olduğudur.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaşırtıcı bi şekilde bana yetiyo yaptıgım sporda az degil ilk günler icin 30 dakika 30 km sabit bisiklet 12 km sabit koşu bandı 20 dakika 4x olarakta fitness makinalarında calısıyorum 2-2.5 saatimi spor salonunda geçiyorum ama gayet enerjigim gün icersinde ve spordan sonra
Birde 2-2,5 saat spor salonu.. Bir doktora başvurmanızı tavsiye ederim öncelikle bir diyetisyene sonra psikologa. Ciddiyim çünkü ölebilirsiniz diyoruz 98 kiloluk birisi olarak 500 kalori ile besleniyorsunuz ve düzeltmek yerine bana yetiyor diyorsunuz.

Back
Yukarı