Kalori sorunu

Svastika

Üye
Merhaba arkadaşlar. Şu anda 70 kgyim. Günde 2500 3000 arası kalori alıyorum. Kilomu arttırmak istiyorum. Aldığım protein oranı yeterli hatta fazla bile denebilir ancak bildiğiniz gibi yeterli kalori almadan kas cok yavas gelisiyor. O nedenle karbonhidrat tozu almayı düşünüyorum 1 servisi 700 kalori olan tozlar var günde 2 kere içsem 1400 kalori ki çok iyi bence. Siz ne diyorsunuz kaloriyi arttırsam mı yoksa yeterli protein seviyesiyle de gelişim sağlayabilir miyim?

Bence k.hidrat tozu boşuna kullanırsın . Onun yerine her öğünde 1 tabak daha fazla bulgur ye . Hem sağlık açısından daha iyi hemde daha kaliteli karbonhidrat kaynağı . Veya yulaf falan tüket . 3000 kaloriyi doldurmak o kadar da zor bir şey değil yani .

Günde iki kez almanin saglikli olduğunu dusunmuyorum hocam ama icinde protein miktari fazla olanı kullanman belki işine yarayabilir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiyebiliyorsan normal yemek ye .. Bulgur pirinc makarna gibi.. Cunku gainer da cok fazla seker var bende bulkda kullanayim diye aldim 4 5 kere kullabip ativerdim cunku direk mideyi sisiriyor ve asiri yaglanma yapiyor

Gainer para tuzağı bana göre gainere vereceğin para ile sabah 100 gram yulaf yiyorsan gece yatmadan da 100 gram yulaf yiyebilirsin 200 gram pirinç yiyeceğine 300 gram pirinç yersin daha sağlıklı hatta yanında yararlı yağlardan hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı da alabilirsin seçim senin

Yiyebiliyorsan normal yemek ye .. Bulgur pirinc makarna gibi.. Cunku gainer da cok fazla seker var bende bulkda kullanayim diye aldim 4 5 kere kullabip ativerdim cunku direk mideyi sisiriyor ve asiri yaglanma yapiyor
Bulk yapıyorum zaten, yağlanmak sorun olmaz. Hatta sırf yağlandırıyor diye alacağım. Sorun şu ki mideyi şişiriyor demişsin, yağ bütün vücuda eşit mi dağılıyor?

Forumda arat bulursun doxux isimli kullanıcının paylaştığı kalori hesabı vardı ona göre beslen 2500 3000 az ben 70 ken 3500 üzeriyle besleniyordum

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı