Kalbim yerinden çıktı ...

Salona yeni bir kız yazıldı yok böyle birşey ya ilhama gelip basıyorum vücuda eve gelince yerimden kalkamıyorum :D Neyse gençler ağır ağır yaklaşmaya başladım sohbet felan azda olsa var tavsiye teknik ve varsa verin beynim döndü yaww . :D
Bi elini arkaya al arkadaki eline 20 kg lik dumbell lardan al sonra git bişey konuşabilir miyiz bağyan de köşeğe çek konuş[DOUBLEPOST=1404427126][/DOUBLEPOST]
Salona yeni bir kız yazıldı yok böyle birşey ya ilhama gelip basıyorum vücuda eve gelince yerimden kalkamıyorum :D Neyse gençler ağır ağır yaklaşmaya başladım sohbet felan azda olsa var tavsiye teknik ve varsa verin beynim döndü yaww . :D
Bi elini arkaya al arkadaki eline 20 kg lik dumbell lardan al sonra git bişey konuşabilir miyiz bağyan de köşeğe çek konuş

Son düzenleme:
Hocam suyuna creatine, assault fln karıştır senle beraber ağırlık çalışmaya başlasın süper kaynaşırsınız :)

Aynı durum bende vardı kickboxdayken bi kız geliodu .mk gozune beni kestirmiş hepde onume geliyodu tovbe allahım salondakilerin gotunu görmekten sıkılmıstım esnerken kız onume tovbestafurullah xd simdi yanımdada hoca var bişi edemiyom ama kız çok güzeldi yani hatta yerde esneme germe hareketlerinde gelan yüz yüze gelioduk donup bakıodu konustum felan sonra aradn zaman geçti bıraktı 3 ay sonra yine karsılastım konustum felan sonra bişi olmadı. xD

Back
Yukarı