Kalın bacaklar ve kalça

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozenc97
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, ben 1.91 boyundayim ve 100 kiloyum ama kilolarim gobek cevresinde degil bacak ve kalcada yogunlasiyor. Bir haftadır spor salonuna gidiyorum ve kardiyo yapiyorum kardiyo programim soyle; 20 dakika kosu bandinda isinma ve kosu ardindan 20 dakika bisiklet, 200 twist(boyle mi yaziliyor emin degilim) , sopa hareketleri, 10 dakika eliptik bisiklet, 3 ayri mekik aletinde 3×15 set ve 20 dakika kosu ile bitiriyorum. Spora basladigimdan beridir saglikli besleniyorum diyet yapiyorum tatli,yagli beslenmiyorum karbonhidrati da oldukca azalttim ekmek tuketmiyorum. 6 gunde 2.5 kiloya yakin verdim ama bacak ve kalca cok zor inceliyor yani onceki tecrubelerime dayanarak soyluyorum zayifladigimda ust bolume gore kalca ve bacak hep daha kalin duruyor basenli daha dogrusu her sabah ip atlamada eklemeyi dusunuyorum programa, sizinde goruslerinizi merak ediyorum bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Bacak çalışınca bacaklarında depolanmış yağlar eriyecek diye bir şey yok. Diyet ve sporda ısrarcı olursan zamanla oralar da incelir. Yalnız erkekte özellikle kalçada yağlanma başka sağlık problemlerinin işaretçisi olabilir. Durum çom aşırı ise bir ürolog ile görüşmende fayda olabilir.

6 Günde 2.5 kg ye yakın vermişsin.. Süper
Benimde Acil kg vermem lazım beslenme düzenini yazarmısın :)

Sabahlari yesil cay ve 2 haslanmis yumurta, ara ogun ceviz badem tuzsuz fistik ya da elma, oglen de bir sis tavuk gogus ve salata, ara ogunde de spora gidecegim diye ton balikli salata spordan sonra da aksam 6-7 gibi yogurt ve ceviz,badem[DOUBLEPOST=1427486225][/DOUBLEPOST]Ciddi anlamda tatli krizim olursa da 2 parca bitter cikolata yiyorum bastiriyor[DOUBLEPOST=1427486260][/DOUBLEPOST]Ama bitter kesinlikle.

karbonhidrat tüketimi olmazsa ne enerji saglarsın ne de yağ yakabilirsin protein zaten yetersiz, çok yanlıs bir beslenme bütün kasları yakmayı mı hedefliyorsun örnek 1500-2000 arası kilona göre bir beslenme programı olusturmanı öneririm.

Sabahlari yesil cay ve 2 haslanmis yumurta, ara ogun ceviz badem tuzsuz fistik ya da elma, oglen de bir sis tavuk gogus ve salata, ara ogunde de spora gidecegim diye ton balikli salata spordan sonra da aksam 6-7 gibi yogurt ve ceviz,badem[DOUBLEPOST=1427486225][/DOUBLEPOST]Ciddi anlamda tatli krizim olursa da 2 parca bitter cikolata yiyorum bastiriyor[DOUBLEPOST=1427486260][/DOUBLEPOST]Ama bitter kesinlikle.
Çok Teşekkürler.

Back
Yukarı