Kalça buyutme

Merhaba arkadaşlar bu şekilde kalca büyütmek için kilo almak mi gerekiyor kilo almak gerekiyorsa bel nasıl ince kalacak ? Bu tarz fotoğraflar ile çok karsilasiyorum bu nasıl mümkün olabilir nasıl yapabiliriz yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ederim ☺ fotoğraf ekte bakarsınız.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-15-15-37-39.png
    Screenshot_2016-12-15-15-37-39.png
    317,9 KB · Görüntüleme: 4.057
Senin kafanı karıştıran şey 'kilo almak' ifadesi.

Kilo alman gerekiyor elbette kalçanı resimdeki bayan gibi büyütebilmek için. Yoksa nasıl büyümesini bekleyebilirsin? Havayla mı şişecek?

Ama bu alacağın kilo kas olmalı. Eğer kas olarak kilo alırsan kalçan büyür. Yani kalça kasların hacimce büyür.
Belin kalınlaşmaz. Bel bölgesindeki kaslarında bir miktar büyür. Bel ölçün bir kaç cm artabilir. Ama kalça ölçünle oranladığında istedğin kalça-bel estetiğini elde edeceksin.

Eğer kas olarak değil de yağ olarak kilo alırsan kalçan yine büyür. Yani var olan kalça kaslarının üstü yağla kaplanır. Ama bu büyüme şekilsiz olur. Yani senin istediğin büyüme bu değil.
Bunun yanında dediğin gibi belin de kalınlaşır. Ancak yukarıda dediğim orantıda değil. Kalça da bel de yakın oranda kalınlaşır. Bu sefer kütük vari bir durum olur.

Peki nasıl yağ değil de kas olarak kilo alacaksın?

Doğru egzersizleri doğru formda ve kiloda yaparak.
Doğru beslenerek. Gerektiği kadar kalori, karbonhidrat, yağ ve protein alarak.

Haftada 6 gün çalışma. Onun için 58 den 56 ya düştün. Az yiyorsun çok çalışıyorsun. Kilo veriyorsun doğal olarak. Haftada 4 gün ideal.
Ağır kilo kaldırmaktan çekinme. Az tekrar çok kilo ile çalış. Squat, deadlift, hip thrust anahtar egzersizler...

Protein tozu ve karbonhidrat tozları şart değil. Eğer doğal gıdalarla alan gerekeni alıyorsan gerek yok. Onlar makarnadan, peynirden farklı değil. Onların toz hali.

Ben ipuçlarını verdim. Detayları çok uzun. Gerisi senin araştırmana kalmış.

Evet kilo almalisin. Kaliteli karbonhidratlar yiyerek

Senin kafanı karıştıran şey 'kilo almak' ifadesi.

Kilo alman gerekiyor elbette kalçanı resimdeki bayan gibi büyütebilmek için. Yoksa nasıl büyümesini bekleyebilirsin? Havayla mı şişecek?

Ama bu alacağın kilo kas olmalı. Eğer kas olarak kilo alırsan kalçan büyür. Yani kalça kasların hacimce büyür.
Belin kalınlaşmaz. Bel bölgesindeki kaslarında bir miktar büyür. Bel ölçün bir kaç cm artabilir. Ama kalça ölçünle oranladığında istedğin kalça-bel estetiğini elde edeceksin.

Eğer kas olarak değil de yağ olarak kilo alırsan kalçan yine büyür. Yani var olan kalça kaslarının üstü yağla kaplanır. Ama bu büyüme şekilsiz olur. Yani senin istediğin büyüme bu değil.
Bunun yanında dediğin gibi belin de kalınlaşır. Ancak yukarıda dediğim orantıda değil. Kalça da bel de yakın oranda kalınlaşır. Bu sefer kütük vari bir durum olur.

Peki nasıl yağ değil de kas olarak kilo alacaksın?

Doğru egzersizleri doğru formda ve kiloda yaparak.
Doğru beslenerek. Gerektiği kadar kalori, karbonhidrat, yağ ve protein alarak.

Haftada 6 gün çalışma. Onun için 58 den 56 ya düştün. Az yiyorsun çok çalışıyorsun. Kilo veriyorsun doğal olarak. Haftada 4 gün ideal.
Ağır kilo kaldırmaktan çekinme. Az tekrar çok kilo ile çalış. Squat, deadlift, hip thrust anahtar egzersizler...

Protein tozu ve karbonhidrat tozları şart değil. Eğer doğal gıdalarla alan gerekeni alıyorsan gerek yok. Onlar makarnadan, peynirden farklı değil. Onların toz hali.

Ben ipuçlarını verdim. Detayları çok uzun. Gerisi senin araştırmana kalmış.
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim yani beslenmeme daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım kilo almak için çok uğraşıyorum ama normal besinlerden alamıyorum kiloyu yiyebilme sinirimi da zorluyorum ama daha fazla üstüne çıkamıyorum malesef çabucak doyma hissi geliyor zorlayıp yediğim zaman da hazimsizlik yapıyor bu konuda ne yapmaliyim ? Antreman konusuna gelince 6 günden 5 güne düştüm zaten spor hocam benimle pek ilgilenmiyor o yüzden kendi programımi kendim oluşturma durumunda kaldım . Definasyon programı veya büyüme programı diye değişiyor mu ona göre mi hazırlamaliyim ?

Kilo almazsaniz kas yapmazsaniz. Squat daha cok on bacagi gelistirir deadlift veya romanian kalça kısmına daha cok etki eder. Erkekler gibi sert calisin cok kaslanicam diye korkmayin zaten kas yapmak cok kolay değil. Özellikle kadinlar hormon yapısı nedeniyle kaslanmaya cok daha az müsaittir

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim yani beslenmeme daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım kilo almak için çok uğraşıyorum ama normal besinlerden alamıyorum kiloyu yiyebilme sinirimi da zorluyorum ama daha fazla üstüne çıkamıyorum malesef çabucak doyma hissi geliyor zorlayıp yediğim zaman da hazimsizlik yapıyor bu konuda ne yapmaliyim ? Antreman konusuna gelince 6 günden 5 güne düştüm zaten spor hocam benimle pek ilgilenmiyor o yüzden kendi programımi kendim oluşturma durumunda kaldım . Definasyon programı veya büyüme programı diye değişiyor mu ona göre mi hazırlamaliyim ?

Haftada 4-5 gitmen yeterli. Ne yediğini, ne kadar yediğini bilemiyorum ama şu söylediklerimi beslenme programına ekle bir an önce.

Kuruyemiş ilk eklemen gereken. Dorleo'nun veya başka bir markanın karışık kuruyemiş paketleri işini görecektir (Dorleo Natura Mix benim favorim). Benim favorimin paketi 10 lira. Günde 1 paket yiyorum mesela. Hepsini bir anda değil, canım sıkıldıkça ağzıma atıyorum bitiyor gün sonunda.

Fıstık ezmesi kilo almak isteyenlere birebir. Yüksek yağ ve protein içeriğiyle tam senin işine yarayacak şey. Aşırı bir metabolizma hızın varsa gece yatmadan önce 1-2 kaşık yeme yöntemini uygulayabilirsin. Hızlı bir metabolizmaya sürekli olarak yakması gereken bir şeyler ile beslemek zorundasın, eğer ki kilo almak istiyorsan.

Bu iki baba yiğit dışında kefir ve yulaf ezmesini de eklersen harika olur. Dediklerimi yaparsan kilo alamamana imkan yok.

Haftada 4-5 gitmen yeterli. Ne yediğini, ne kadar yediğini bilemiyorum ama şu söylediklerimi beslenme programına ekle bir an önce.

Kuruyemiş ilk eklemen gereken. Dorleo'nun veya başka bir markanın karışık kuruyemiş paketleri işini görecektir (Dorleo Natura Mix benim favorim). Benim favorimin paketi 10 lira. Günde 1 paket yiyorum mesela. Hepsini bir anda değil, canım sıkıldıkça ağzıma atıyorum bitiyor gün sonunda.

Fıstık ezmesi kilo almak isteyenlere birebir. Yüksek yağ ve protein içeriğiyle tam senin işine yarayacak şey. Aşırı bir metabolizma hızın varsa gece yatmadan önce 1-2 kaşık yeme yöntemini uygulayabilirsin. Hızlı bir metabolizmaya sürekli olarak yakması gereken bir şeyler ile beslemek zorundasın, eğer ki kilo almak istiyorsan.

Bu iki baba yiğit dışında kefir ve yulaf ezmesini de eklersen harika olur. Dediklerimi yaparsan kilo alamamana imkan yok.
gün içinde genelde ceviz tüketiyorum 7 8 tane oluyor genelde daha önce karışık yemeyi denemedim hiç ama denicem tavsiyeniz için teşekkürler fıstık ezmesini her gun yiyorum zaten o da günde 2 bazen 3 tatlı kaşığı oluyor ama bunu gündüz yiyorum gece yatmadan once yersem şeker oranı yağ oranı çok yüksek bi besin o yüzden kiloyu yağlanma olarak alma ihtimalim var yulaf menümde her daim var zaten

kilo almak için makro ve mikrolarını saymakla başla alamıyorum diyorsan illa bir eksik vardır 15 20 gün kadar say ortalamasını al öncelikle. ondan sonra günlük kalori ihtiyacına 300 500 kalori ekleyerek clean bulk yapmanı tavsiye ederim antrenman konusuna gelince haftada 4 gün yeterlidir bence sadece kalça istiyorum diye sadece kalça çalışmıyorsundur umarım. bacak ağırlıklı çalışşanda tüm vücudunu çalıştır bence en azından 1 gün. kendini zorlamaktan çekinme kaslanırım diye çünkü gerekli hormonları enjeksiyonla vs dışarıdan almadığın sürece maksimum çıkabileceğin vücut bir erkekteki çelimsiz vücut kadar falan ancak bu tarz before after sahiplerini instagramdan takip et bence çektikleri zorlukları gör hayatları spor oluyor zaten bunu başaranların. leg press girerken baya hüngür hüngür ağlıyordu bir tanesi geçen gün kolay bir şey değil hele resimdeki gibi bir gelişme hiç kolay bir şey değil disiplin ve emek istiyor ben yemek yemeyi öğrenmeni öneririm fakat yiyemiyorsanda çok aşırı zorluyorsada insanı soğutur spordan. maddi durumun uygunsa Gainer alabilirsin yoksa youtubeden fit yemeği takip et küçük porsiyonlu yüksek kalorili kaliteli yemek tarifleri veriyor adam

Kendine bir fitness goal belirlemissin bence güzel bir adım.Geriye üç şey kaldı.İdman,Beslenme ve Genetik.Genetik senin elinde olan birşey değil o yüzden şanslısındır yada değilsindir bilemem onu zaman göstericek.Geriye idman ve beslenme kalıyor.İstediğin bölgeyi çalıştırıcak hareketleri rahatlıkla bulabilirsin forumdan veya internetten. Beslenmeye gelirsek ben bir bodybuilderin bulk programının sana uyarlanmış halini tavsiye ederim. Uyarlarken de kilonu baz alabilirsin mesela.. Kolay gelsin

Bulk yaparsan yani senin tabirinle büyüme programı, vucüdün hacim kazanacak lakin yağ da kazanacaksın(beslenmene göre.)
Protein ağırlıklı beslenirsen daha az yağlanarak kilo alırsın lakin şunu unutma günlük harcadığın kalori miktarından daha fazla kalori alman gerekiyor kilo alabilmen için.
Olay senin sporda ne yaptığın ile yemek olarak ne yediğinle alakalı.
Yağ istemiyorum diyorsan kendine güzel bir beslenme programı bul kendine göre düzenle.

Resimde ki bayana gelince yağsız bir şekilde 6 kg almış.
Bunu yapmak hem zaman ister hemde kolay bir iş değildir o yüzden en kısa zamanda çalışmalara başla.

squat candir kalca egzersizleri yapabilirsin eyer fazla yemek yiyemiyorsan kalorisi yuksek besin tuket kuruyemis gibi o resimdeki gibi olman bir kac seneni alir yalan yok

Merhaba arkadaşlar bu şekilde kalca büyütmek için kilo almak mi gerekiyor kilo almak gerekiyorsa bel nasıl ince kalacak ? Bu tarz fotoğraflar ile çok karsilasiyorum bu nasıl mümkün olabilir nasıl yapabiliriz yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ederim ☺ fotoğraf ekte bakarsınız.
Kilo almak için bulk dönemindeki bir sporcu gibi beslenirsen kalçadan kilo alınacak diye bir kaide yok. Bacağın da kalınlaşabilir, göbeğin de çıkabilir.
Bir kadının bölgesel olarak kas büyüterek hedef bir görüntüyü elde edebileceğini düşünmüyorum. çok uzun süren hayat tarzı haline gelmiş bir spor sayesinde belki sonuç alınabilir.
İnstagram vs buralarda ilk olarak photoshop kullanılıyor, ikinci olarak kalçaya yağ enjeksiyonu bu ikisi %95. üçüncü olarak da genetik olarak şanslı (%5) spor yaparken kalçasından kilo alabilmiş kişiler. bilirsin kimi göbeğinden kilo alır kimi bacağında kimi kalçasından.
Kısaca bir kadının kalça çalıaşrak kalça büyütmesi (ilk 3-5 ay hariç) pek mantıklı değil. ortalama bir erkek bile kanındaki testesteronla istediğini kolay kolay elde edemezken kadın nasıl kas inşa edecek? Kürlü erkek sporcuların bile balon gibi kalçaları olması gerekirdi hepsinin ama görüldüğü gibi hepsi devasa kalçalarsa sahip değil.

Kilo almak için bulk dönemindeki bir sporcu gibi beslenirsen kalçadan kilo alınacak diye bir kaide yok. Bacağın da kalınlaşabilir, göbeğin de çıkabilir.
Bir kadının bölgesel olarak kas büyüterek hedef bir görüntüyü elde edebileceğini düşünmüyorum. çok uzun süren hayat tarzı haline gelmiş bir spor sayesinde belki sonuç alınabilir.
İnstagram vs buralarda ilk olarak photoshop kullanılıyor, ikinci olarak kalçaya yağ enjeksiyonu bu ikisi %95. üçüncü olarak da genetik olarak şanslı (%5) spor yaparken kalçasından kilo alabilmiş kişiler. bilirsin kimi göbeğinden kilo alır kimi bacağında kimi kalçasından.
Kısaca bir kadının kalça çalıaşrak kalça büyütmesi (ilk 3-5 ay hariç) pek mantıklı değil. ortalama bir erkek bile kanındaki testesteronla istediğini kolay kolay elde edemezken kadın nasıl kas inşa edecek? Kürlü erkek sporcuların bile balon gibi kalçaları olması gerekirdi hepsinin ama görüldüğü gibi hepsi devasa kalçalarsa sahip değil.
Gayet iyi açıklamışsınız hocam, merak ettiğim şey bu kalçaları büyük olan bayanlar sadece bacak hareketlerini mi yapıyorlar?

Benim salonda gözledigim kadarıyla bayanlar bacak hareketlerine daha fazla zaman ayırıyor.

Gayet iyi açıklamışsınız hocam, merak ettiğim şey bu kalçaları büyük olan bayanlar sadece bacak hareketlerini mi yapıyorlar?
Yani, genelde glute dediğimiz bölgeyi çalıştırmak bacak egzersizleri ile mümkün. Tamamen kişisel kimi tüm bölgelerini çalışıyor kimi sadece amaçlı olarak alt bölge çalışıyor

Yukarıda yazilanlara katiliyorum sadece kas yapip o bölge cok büyümez. Erkekler bile büyütemiyor. Bölgesel yaglanma ile ilgili birşey... Bacak egzersizleri ile tabi desteklenebilir

Back
Yukarı