Kai´nin son durumu.

Kai'nin inanılmaz bir kütlesi var. Hatta Phil ile videosu da var geçen seneden. Farkı görün

[YOUTUBE]5QUL41J_oE4[/YOUTUBE]

Ön kol derken bicepten mi bahsettiniz acaba ? Kolları daha kalın Kai'nin.60cm üstü olabilir. Ama bu yarışma Weider'e yakın olan kişiler kazanıyor. Youtube'ta arayın Phil house ve Kai's house diye. farkı orda da görürsünüz.. Kai apartman dairesinde yaşıyor. Metro ile heryere gidiyor. Phil ise Bentley GT ye biniyor v.s :)

kai kutle olarak cok cok iyi bir sporcu. ama phill kadar estetik bulduğumu soyleyemem. olympia duzeyinde sporcular arasında belkide beli en ince olan adamdır phill heath. buda ona aranılan estetiği kazandırıyor.

ikisinide izleyince bir kez daha flex wheeler hayranlığım artıyor ... shawn ray ide yabana atmamak lazım tabi

kai kutle olarak cok cok iyi bir sporcu. ama phill kadar estetik bulduğumu soyleyemem. olympia duzeyinde sporcular arasında belkide beli en ince olan adamdır phill heath. buda ona aranılan estetiği kazandırıyor.

ikisinide izleyince bir kez daha flex wheeler hayranlığım artıyor ... shawn ray ide yabana atmamak lazım tabi

Dexter'dan daha ince bir beli olduğunu sanmam ama kütle olarakta dexter philin eline su dökemez tabi..

bence bu tür fotolara bakarak yorum yapmak yanlış olur çünkü asıl olan bu tür gölgelendirmeler , shoplar yapılmadan çekilen fotolar ve videolardır.

bu resimler her ne kadar gerçeğe yakınsa da yanıltıcı...

ayrıca ben branch warren'i küçümsemeyin derim kai greene' i çok zorlayacaktır kendisi; şahsen ben kai'nin warren'i geçeceğini pek sanmıyorum ; phil için konuşmuyorum bile...

Burdan vermeyelim.
Kai Greene nude yaz google a bak neler var hiç sevmem o adamı .
Ama fiziği çok iyi 1.liği alır birkaç seneye .

evet çok garip fotoğrafları var :) biseksüel veya gay olabilir. ama bu durumu olypia olmasına engel teşkil edermi bilmiyorum. fakat cinsel durumu sakıncalı o kesin :D

kai yi kişiilik olarak sevmediğimi bende belirtmiştim ama o başka bir başlık altındaydı..bu başlığın yaptığı işi değerlendirme açısından açıldığı son derece belli.bence başlığı daha fazla kişiliğini değerlendirerek kirletmeye gerek yok.
kai yi vücut olarak ele alırsak benim fikrim bu sene gerçekten mr. olympia seçilirse kimsenin nasıl oldu diye aklında soru işareti bırakmayacak şekilde bir form yakalamış..
ve kişisel görüşüm bu sene mr. olympia seçilirse sadece şuan ki kütlesine ve definasyonuna bakıp geleceği düşünürsek ilerde de bir seri çıkartıp mr. olympia efsaneleri arasında yer alabileceği yönünde.
her ne kadar phil kadar estetik olamasa da gerçekten yan yana geldiklerinde phill yanında ufak kalıyor.üstelik kai nin bir sınırıda yok gözümüzün önünde büyüdükçe büyüyor :)
saygılar..

Back
Yukarı