aslında amacım yağ yakmak bu kahvaltıyıda saatlerce tok tutması ve protein içermesi yüzünden tercih etmiştim . kalori olarak biraz fazla ama akşam yemeklerini az yediğimden dengeli olacaktır diye düşündüm . hatalı mıyımamacın yag yakmak ıse kahvaltı onermem, ınsulıncok ac oluyor.tabı kalori açıgı ıle her trlu yakarsında ama hızlandırırsn..
amacın kılo almaksa gayet iyi.
evet ama kilom 92 boyum 178 olduğundan sarkmalara karşı çok hızlı kilo vermek istemiyorum max ayda 4 kilo düşünüyorum . teşekkürler dikkate alıcamYaş yakıcaksan bencede kaloriyi az tut hatta hiç almıyadabilirsin.Ozaman antrenmanda pek iyi olamazsın ama hem antrenmanı ağır yapıp kasları geliştirip hemde yağ yakamazsın zaten yani birini seçiceksin herşey sırayla.Ben hiç ekmek şeker tuz hamur işi falan yemedim günde 1 öğün falan yedim oda biraz peynir biraz zeytin o kadar ve 2 ayda 15 kilo verdim sonrada kasa başladım sende önce bi yağ yak k.hidratsız sonra yine fazla k.hidrat alıp hem kilonu arttırırsın hemde hacme kavuşursun.Ayriyetten bi öneri yani süt tozu gereksiz bence yeni atraksiyonlar aramayın yarım yağlı süt zaten yeterli.İyi akşamlar![]()
teşekkürler tekrar ilgin için dikkate alıcam dedikleriniBenim boyum 1.80di kilom 85di.Sarkma falan hiç düşünmedim verdim kiloyu verdim kiloyu bi yandanda çok ağır olmasada çalıştım hiç sarkmam falan olmadı