Kahvaltı İçin İdeal Proteinli Krep

Ben her sabah şöyle yapıyorum.
6 yumurta beyazı 2 tane de tam yumurta toplam 8 yumurtayı, bir kapa boşaltıyorum.Yanına 70-100 gram arası lor peyniri ile 50-70 gram arası Eti yulaf ezmesi ekliyorum ve kapta karıştırıyorum.iyice karıştıktan sonra.ince doğranmış iki domatesi tavada iyice pişirdikten sonra bu karışımı tavaya döküyor ve pişiriyorum.yerken de yanında az bi Liht beyaz peynir ve 5-10 zeytin...
Hepsi bu, sanırım fazla değil bu...

Ben her sabah şöyle yapıyorum.
6 yumurta beyazı 2 tane de tam yumurta toplam 8 yumurtayı, bir kapa boşaltıyorum.Yanına 70-100 gram arası lor peyniri ile 50-70 gram arası Eti yulaf ezmesi ekliyorum ve kapta karıştırıyorum.iyice karıştıktan sonra.ince doğranmış iki domatesi tavada iyice pişirdikten sonra bu karışımı tavaya döküyor ve pişiriyorum.yerken de yanında az bi Liht beyaz peynir ve 5-10 zeytin...
Hepsi bu, sanırım fazla değil bu...
inanırmısın aynısını bende yapıyorum pazar günleri ama o zaaman sadece vaktım oluyor:D

Bende 4 yumurta giriyorum bir sarisini da ekleyerek yulaf ezmesini rondo da toz haline getirip kaba dokuyorum birazda lor peyniri iyice karıştırıp tavaya dokuyorum orta boy iki porsiyon krep çıkıyor çok doyurucu oluyor

Cok yemek islama gore iyi deil diyolar dayi bunun hepsini yersek 3 4 kisinin rizkini yeriz bi musluman olarak bu tarifi retdediyorum :))

ben bunu şöyle yapıyom

4 yumurta 2 sarısıyla
100 gr yulaf
100 gr lor peyniri
roka
ve 50 gr yağsız süt( Sebebi biraz kıvam katmak için su da konulabilir)

miksere falan gerek yok rondo alın kesip ufak hale getircek hepsini sonra kepçeyle kızgın tavaya atın yağ falan da gerek yok 30 ar saniye arkalı önlü mis giibi 60 gr yakın protein ve akşamdan yapacağınız için oldukça yemesi pratik gündüz. yolda bile yiye yiye gidersiniz

isteğe bağlı üzerine günlük makroları bozmayacak şekilde yerfıstığı ezmesi sürebilirsiniz tercih sizin

zeytin ile farklılık katılabilir

Back
Yukarı