Kahramanınız kim?

Movie-Poster-Rambo-3.jpg

Bundan iyi kaahramanmı olur beaa..

bench_O

şimdi cheguevera dermişim , hyper_ şaka şaka , sapına kadar Rambo

ben de ninja kaplumbağalar izlerdim hiç kaçırmadan.
kahramanım donatello ydu.
yaş 20 küsur,susam sokağı neslindeniz,ordan da kurabiye canavarına özenirdim çok,sürekli kurabiye yediği için :D

Batman :]. Tüm çizgi film ve filmlerini izledim. Şuan "The Batman" adlı animasyon serisi var ayda 2-3 tane bölümü çıkıyor. Wallpaper ve avatar arşivi var bende. Bir animasyon wallpaperında okadar süper kasları varki gerçek olsa kesin mr. olmpia olurdu :]. Zaten dc comics karakterleri hep öyle acayip şekilde kaslı. Ama batmanin kaslar kurgusuna göre body building ve çeşitli dövüş sporları aracılğıyla oluşmuş :] tabi biraz abartı olmuş.

Düşünce tarzı Hüseyin İnan (Aileden olmasının etkisi var)
Çizgi film kahramanı Benjamin,Tsubasa
Film kahramını Van Disel (Umarım böyle yazılıyordu)
Vücut tarzu Van Damme(Formda olduğu dönemler)

Valla cok enteresandır benım kahramınıp hep spawn olmustur. Karızma gozler ve kırmızı pelerınle catıda dıkılısı yeter..hyper_:D

Markus Ruhl.

ben kuçuk cocukken bile vucut hastasıydım hatta 6. sınıftayken yaptıgım bir şeyi buldum hala daha saklıorum bi resim yapmısım kaslı bir vucut kafasına kendi fotografımı yapıstırmısım onu buldugumda dedim ben bu spor için dogmusum die hulku cok severim hulk kadar güçlü olmak isterim keşk o şekilde tankları arabaları kaldırabilsem
bir diğer kahramanım ise Lenin dir

tartışmasız,şahin k...

Back
Yukarı