Kahramanınız kim?

"Gercekci olalım, imkansızı isteyelim" diyen arjantinli idealist doktor, fotoğrafçı, devrimci "Ernesto Che Guevara"
Astım hastasıydı, cesurdu ve ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermedi.

Aliya İzzetbegoviç

süperman ,
çocukken onun uçuş şeklinde uyumaya çalışırdım.

atlantisten gelen adam ,
parmak aralarıma bakardım perde olmuşmu diye.

bu spora yonelik kahramanimiz soruluyor eger,ilk basta s. stallone gelir herhalde ama genel olarak hem film hemde cizgi filmlerde kahramanlarin adaleli ve iyi vucutlu olmalari bizleri cok etkilemisdir sanirim.

dizi filim di , dallas daki bobby oynardı.

denizden çıkar bu adam , sürekli vücudunu ıslak tutması gerekir di , kuruyunca güçten düşerdi , kendine özgü yüzüş şekli vardı balık gibi yüzerdi. o dönemde herkes o tarz yüzmeye çalışırdı. v.s. v.s.

he-man'in kainatın hakimi sözü işi bozuyordu..o yüzden ön yargılı izlerdim..

jay cutler

çok süper adam ya......yüzü çok yakışıklı .......american film sektörünü sallar kesin......yönetmen olsam kesin jay ile en az 5 film yapardım

jay cutler

çok süper adam ya......yüzü çok yakışıklı .......american film sektörünü sallar kesin......yönetmen olsam kesin jay ile en az 5 film yapardım
Tabii senin fikrin ama bence artik bitmis bir adam hep tip hemde fizik olarak.
İlk çıktığı zaman, yani pro olduğu zaman 1996 yılında, gerçekten süperdi, fiziği çok iyiydi, muazzam omuzları bence benzersizdi, tipide iyiydi gerçekten, biraz büyük çenesi dışında.
Ancak sonra olanlar oldu, yüzü büyüdükçe büyüdü.
Birde sürekli sıkılımış, bunalımış bir adam ifadesi hakim yüzünde, mütevazı, sakin, efendi bir adam, ama star olacak canlılık ve karizmadan ışık yılları kadar uzaklarda.
Süper idmanlar yapan, iyi bir sporcu olabilir, ama roportajlar esnasında, inanılmaz bayık, ilgisiz ve cansız bir adam...

Back
Yukarı