Kahramanınız kim?

Her bireyin bilinçaltında bir aslan yatar sözüne gelerek soruyorum bu soruyu..

Benimki kahraman olarak biraz techno-fobic kaçsa da sanırım Terminator :D

Benim kahramanım şimdi Riddick (Cronicles of Riddick(Derin karanlık filminin devamı) filmindeki herif) Vin Diessel oynuyor (yeni nesil ajandaki eleman)

Çocukken Bruce Lee falan dı
Sonra Chuck Norris

Bunlar çocukça şeyler ama herkesin içinde bir artist yatar.

itiraf etmek lazım. :)

rocco siffredi

Kevin Levrone

deniz gezmis...
ve
CHE

+ Ahmet Enünlü (Kişiliği ve başarıları ile)

İlk okul yıllarımda tam bir ninja turtles hayranıydım. Michaelangelo yu tek geçerim. Sırf bu hayranlık yüzünden mançıkayla(heralde bölye yazılıyo) mahalledeki arkadaşlara daldığımı bilirim.:) Filmlerini 10000..... kez izledim. Vırsat bulduğumda bi dha izleyim ya özlemişim.....

ahgonline dedi:
İlk okul yıllarımda tam bir ninja turtles hayranıydım. Michaelangelo yu tek geçerim. Sırf bu hayranlık yüzünden mançıkayla(heralde bölye yazılıyo) mahalledeki arkadaşlara daldığımı bilirim.:) Filmlerini 10000..... kez izledim. Vırsat bulduğumda bi dha izleyim ya özlemişim.....
bende hasta olurum anaokulunda noel babdan april(sarı gömlekli haberci kız) oyuncağı istemiştim.

nasıl da unutmuşum tabiki bana acaip gaz veren İTALYAN AYGIRI ROCK BALBOA
Adamı izledikten sonra hemen şınav mekik çektiğim günleri unutamıyorum :)

şahin ka :D:D:D:D:D:D:D dermisim seni seçtim pikaçu :D:D:D:D:D

Resimdende belli olmalı benim idolüm ve kahramanım The Rock ( Akrep Kral ) güreşlerine hastayım ! Adam en başında başlı başına karizma ...

psycholost dedi:
Resimdende belli olmalı benim idolüm ve kahramanım The Rock ( Akrep Kral ) güreşlerine hastayım ! Adam en başında başlı başına karizma ...

Melezliğin etkisi 8)

Back
Yukarı