Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde kafam büyük özellike 2-3 senedir kafam büyümüyor çok şükür 3 sene önce uzaylı gibiydim 1.50 boyundaydım şimdi 1.76 yım 30kg ye yakın aldım kafam pek büyümedi çok şükür
önemli olan karzima ve başarıdır sevgili gmstorm. sizin uzuvlarınız ne kadar size rahatsızlık edersede sizi yüceltecek şeyler başarı ve karizmatik bir duruştur. hayata iyi şeyler başarmaya bakın insanların size saygısı artacaktır. o zamanda rol model siz olursunuz insanlar bizim kafamız mı küçük acaba diye düşünebilir. birde gülmeniz için bir espiri yapayım umarım yanlış anlmazsınız santim mevzusundan aklıma geldi malum erkeler kafası hariç ... santim diye hava atmayı sever sizde espiri olsun diye boyunuzu soranlara bunu deneyin arkadaşlarınız arasında kendinizle barışık olun. iyi bayramlar iyi sporlar.
21 178 63 . omuzlarım geniş yuzum ınanılmaz zayıf bedenıme gore bedenımde zayıf aslında.bedenıme gore kafam buyuk gorunuyo fakat kafayı tek ele alırsak kafamın kucuk oldugunu dusunuyorum acaba benımkıdemı pıskolojık. baş çevrem 55-56 cm.kafamın kucuk oldugunu soyleyen bır kac arkadasım olmustu sızce ne yapmalıyım.aynada arkadaslarla kafamı karsılastırdıgımda kucuk onların kafasınagore.