Şimdi direkt konuya giriyorum ben 15 yaşındayım 170 boy 52 kiloyum v.gde 2. ayımın içerisindeyim,ben şahsen aynaya bakınca ufak ufak gelişimlerden çok mutlu oluyorum mesela kollarım ve göğüslerm iyidir onlara bile bakmak beni mutlu etmeye yetiyor fakat tek sorunum kararsızlığım şimdi benim ellerim sıskadır yani yumruk falan atamam eli ağırlardan değilim, çevremdeki yaşıtların baskısı(bilirsiniz okullardaki durumları) beni kickbox'a itiyor yani okulda, sokakta heryerde kendimi korumak istiyorum kavga çıkarmak değilde kavga çıkarana cevap verebilmek isterim ama şu da bir gerçek ki çoğu boksörde yani gençlerde genelde kol ve göğüs olur ama dayanıklılardır o ayrı mesele, ama ben v.g de kendime baktıkça mutlu oluyorum yani boks yapmadanda kendimi geliştirebilir miyim?mesela ellerimi güçlendirmek büyütmek için el yayı almıştım ama nasıl kullanacağımı bilmediğim için alet 5 aydır yatıyor onu nasıll kullanacağımı bana anlatacak birisi olursa sevinirim.Ya da bana boks yap mı dersiniz acaba o zaman kendimi daha mı mutlu hisederim boksörler varsa onlar bilirler herhalde yaaşdıkları duyguyu.Şimdiden teşekkürler