Kafam Büyük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFear88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 boyum 177 kilom 62 ve kafam büyük ve hep alay konusu oluyorum :(. Kafamın çapı 60-62 cm sizce bodye başlasam faydası olurmu?
bodye 7-8 ay falan gidebilirim faydası olurmu bu sürede ? ve haftada 3 gün gidebilirim.

Son düzenleme:
Delimisin.Benimde kafam kocaman.
Boşver ne derlerse desinler
Zaten kafan büyükse omuzun geniştir kesin
Bodyde çok avantajı vardır

bodyle yapacağın hareketler kafanı etkilemez karın kol omuz göğüs geliştirebilirsin ama kafanla hiç birşey yapamazsın küçültemezsin.

@cyper
kardeşim demek istediğim omuzları ve göğüsü büyütsem görünümde etkisi olurmu demek istemiştim.
@hogan
omuzlarım büyük değil küçükte değil ancak haklısında alay konusu olmaktan bıktım sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor:(

7-8 ay git spora madem öyle omzunu genişlet baya bir sıkı beslen ve disiplinli çalış . ondan sonra korkar herkez o koca kafadan sıkma tatlı canını sen boşverrrrr..

boynunu trapezlerini ve omuzlarını genişletirsen ancak biraz sırıtmaz işte.

bence vücut geliştikçe kafan daha küçük görünecektir, mesela kepçe kulaklı birisi büyüdükçe kepçelik olayı azalır. bunun gibi bir şey...

Gelişim çağında olduğun için vucudun şuan orantısız gelişmiş olamaz mı ? ( sadece bir fikir aslı yoktur :) )
Eğer body yaparsan vucudun gelişeceği için kafan daha küçük gözükür

benimde kafam büyük sanırdım ama body e başladıktan 2 yıl sonra falan vücuduma göre artık büyük durmuyor , hatta boyun kaslarınıda geliştirince hiç göze batmıyor , zaten bir süre sonra vücut irileşince keşke dahada büyük olsaydı diyebilirsin

dwight howard ı bilir misin google dan araştır adamın omuzlarından daha küçük kafası :D devasa omuzları var yani benimde arkadaşım vardı kafam büyük diye yakınırdı vücut geliştikçe orantılı olur

Son düzenleme:
benımde geçen yıl öyleydi koca kafa derlerdi omuzlarım biraz genişleyince artık alay etmemeye başladı herkes aynadan baktım hakkaten okadar büüyk durmuyordu sende benım gibi body salonua yazıl 3ay içinde bayagı bi gelişim kat edersin omuzlarda iyi beslenme ile

Benimki de küçük ben napcam :D

Back
Yukarı