ben 9 aydır bb yapıyorum . Een sonki programım gögüs,sırt,mide-omuz,triceps,biceps,bacak haftada 4 gün salona gidiyorum (paztesi,salı,peşembe,cuma) programımın süreside bitti.artık yeni programa gecmem lazım. ve bu gececeğim programın biraz hacim'e yardımcı bir program olmasını istiyorum.ama herkes farklı programlar öne sürüyo ve kafam çorba oldu şimdi siz site sakinlerinden kardeşinize 4 günlük bir program önermenizi rica ediyorum.
1.gün alt gögüs pres alt gögüs dambılla yana açış cable standing fly(cift tel sıkıştırma) pullover halterle kanat(dar) latı öne cekiş(geniş) dambılla kanat dik olarak latı bideye cekiş 2.gün enseye pres dambılla ön omuz halteri cene altına cekiş trapez kası(adını unuttum) alna pres makinada arkakol egilerek dambılla arkakol halterle pazu sephada pazu(45derece) danbılla konsantırasyon bunlara ilaveten (her antreman sonunda1.gün mekik 2.günbacak )
press hareketleri 20 tekrar ısınma sonra 4 set piramir(12-10...)öbür hareketlerde 3 set 12 10 8 mümkünse siz daha ii bilirsiniz ama (hacim yapmaya yönelik ahreketlerden oluşursa bu program sevinirim)öz. kollarda illede 4 gün olması şart değil panzehir hocam sen 3 gün daha ii hacim için dersen 3 gün (gideriz salona) söz sende. 8)
üçgen kardeş ben bu programın kollara,omuzlara,kanatlara ,etkisinden memnun kaldım ama gögüslere etkisini hiç beğenmedim sen yaptığın göğüs antremanını yazsana belki bende kullanırım
karısmak haddime degil ama sen hacim yapmak istiyorum diyorsun ama haftada 2 defa ayni programi uyguluyorsun neden 4 gune bolup bir buyuk bir kucuk calismiyorsun yada tek adale calismiyorsun aslinda bende haftada 5 gun pazartesi gogus,onkol salı omuz arka kol carsamba sırt kanat bilek cuma ayak cumartesi ise ust gogus calisiyorum karisik bir program ama hacim icin yapiyorum..