Işte o üçgen hat omuzlarımdan dolayı var gibi ama belimle göğsüm arasında fark yok gibi duruyor..Kadında kanat abartılı olmamalı bence . O üçgen hatları belinizin inceliği ve gogusleriniz ile olusturmalisiniz
Bazen Kadın O Kadar Çirkin Olur ki İlacı Kendi Gazozuna Atarsin
N.ALÇO
Yağ oraninizla alakali olabilir anatomik olarakta kimi üçgen hatlara yatkin doğar kimi ise o kadar değildir ancak omuz latisimus dorsi ve trapezius kaslarinin gelişimi sizi uçgen görüntüye kavuşturacaktir
1.63 boyunda, 47 kiloyum. Yağ oranımı bilmiyorum ama 47 normalde cılız denilebilecekken bende öyle durmuyor. Sırt kaslarımı geliştirmem gerek o halde.. Bunu şınav ve türevleriyle çalışsam olur mu?Behswank göğüs üçgen görüntüyü sağlamaz amac buysa 3 gen görüntüyü sırt kas grubu saglar ayrıca öncede bahsettiğim gibi yag oranının dusmeside üçgen görüntüyü sağlayabilir ancak kas geliştirme gedefleniyorsa bunun için sirt kas frubu olmalıdır bu
Sınav pectoralis major ve minor olarak adlandirdigimiz göğüs kaslarina etki eder kilonuzda gayet fit row hareketleri yada barfiks ve turevleri yaparak sirt kaslarınızı gelistirebilirsiniz spor salonuna gidiyorsaniz daha faZla hareket yapabilirsiniz tabiki1.63 boyunda, 47 kiloyum. Yağ oranımı bilmiyorum ama 47 normalde cılız denilebilecekken bende öyle durmuyor. Sırt kaslarımı geliştirmem gerek o halde.. Bunu şınav ve türevleriyle çalışsam olur mu?
Belirli bir yere kilo almıyoruz ama, ben kilo alsam da gidecek yeri tahmin edersiniz.Enine gelişme istiyorsanız kilo almalısınız , kesindir , kilo almadan büyüyemessiniz.
Geçen hafta bayanlar bölümüne açmıştım. Detaylica yazmiştım cok uzakta degildir bulabilir misiniz acaba :/Amacinizi net olarak belirtirseniz ona gore bir yol gosterebiliriz size