Ka çalışarak Kas Kaybetmek

Evet şuan çok kötüyüm.Bugün 2 ay boyunca ıkan ıkına çalıştığın ve her gün midem bulana bulana yediğin 500 gr ve bütün harçlığımı verdimiğim şey bu boşa gittiğini adam ölçümde 700 gr.kas kaybettiğimi söyledi.tam antremana gelmeden 5 dk önce yarım kilo tavuk göğsü yiyordum arkadaşlar ne olur söyleyin nerede hata yaptım...???
 
Antremana gitmeden 5 dk önce 500gr tavuk göğsü yemek nedir? antremana boş mideyle çıkmalısın. en az 2 saat önce yemeyi bırakmalısın.

500gr tavuğun hepsini bir öğünde yememelisin. 3-4 öğüne yay. mesela 200 gramını antremandan önceki öğünlerinde, 300gramını antremandan sonraki öğünlerinde 100 er gram ayırarak tüket.

Sadece protein de yetmez tabi, karbonhidratda alman lazım. bunun için bulgur,makarna,yulaf. öğünlerinde bulunsun. antremandan önce ve sonra.
 
Antremandan önce karbonhidrat tüketmenin önemi burada yatıyor işte eger kişi Complex Karb tüketmez ise vücut enerji için olan proteini harcayacaktır ve kas kaybı yaşanacaktır
 
inanma sen o kas kaybetmişssin cartna curtuna. yeni başlamışsın alışma zamanın şu an pek yemenin manası yok normal devam et abartadan ama kurallara uyarak. 3 ay geçsin artır proteini. moral bozmaya gerek yok hem de hiç zaten burda çoğunluk laf sokma çabasında ego tatmini yapanlar çok sen yoluna bak. ama kurallara uy bu uğraşın bazı temel basit kuralları var. araştır ve uygula başarılar.
 
Back
Yukarı