Kaçamak sonrası bi anda kilo alma yardım lütfen

Arkadaşlar 2 gün önce kaçamak yaptım , ve sevdigim şeyden tıka basa yedim midam çok fena şişti yani öyle diyebilirim kaçamak yapmadan önce aç karnına 87 kilo çıkıyodum kaçamak yaptım ve üstünden 2 gün geçti aç karnına 90 cıkıyorum hani sırf bi gün kaçamaktan bi anda 3 kilo alınabilirmi ?? yardım lütfen

1-2 kg.'lık dalgalanmalar normal kabul edilebilir.
Bir dahaki kaçamağın mümkünse uzun bir süre sonra olsun.
Kaçamak sonrası yeşil çay iç ve yeterli zaman geçtikten sonra en azından 30 dk. tempolu yürüyüş yap.
Hem psikolojik olarak vicdan azabını biraz azaltırsın, hem de ne kadar kaçamakla aldığın kaloriyi yakarsan kârdır.

1-2 kg.'lık dalgalanmalar normal kabul edilebilir.
Bir dahaki kaçamağın mümkünse uzun bir süre sonra olsun.
Kaçamak sonrası yeşil çay iç ve yeterli zaman geçtikten sonra en azından 30 dk. tempolu yürüyüş yap.
Hem psikolojik olarak vicdan azabını biraz azaltırsın, hem de ne kadar kaçamakla aldığın kaloriyi yakarsan kârdır.
hergüünnn hiç durmadan yürüyorum neredeyse söyle diyim size günde en az 6-7 saat yürüyorum tek seferde degil tabi ama bi ora bi buraya haraketli geçiyo günüm yani
birde benn o 3 kiloyu almışım yani dimi onu anlamaya calısıyorum
- dalgalanma nasıl oluyor

Eğer düşük karbonhidrat içeren bir beslenme tipiniz var ise bildiginiz gibi bir süre sonra karb depoları bosalacaktir. Üzerine cheat yaptığınızda bir sonraki gün doğal olarak artış görürsünüz. Aldırış etmeyin. Vücut ilk etapta depoları doldurmuş olacak ve bir miktar su tutmuş olacaktır. Bir sonraki gün dietinize kaldığınız yerden devam etmeniz önemlidir. Tavsiyem sürekli tartılmayın.

Back
Yukarı