Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
askerdeyken 65-70 filan cekerdim rahat. şu aralar ne durumdayım bilemiyorum ama yinede en kotu 40-50 arası basarım heralde.

sen 70 tane şınav çek ben seni bedava spor salonuna yazayım bırakın bu ayakları yok 70 tane yok 90 tane gerçek tam nizami şınav 30 tane cekecek adam tanımıyorum ben

Yedirerek çekmek gerçekten yoruyor. Kollarınız yana değil geriye doğru açılarak deneyin daha zor oluyo tricespler daha çok çalışıyo.

100 + diyen arkadaşların dips tekrarlarınıda merak ediyorum???? Ya biz hiç birşey bilmiyoruz yada bu işte bi yanlışlık var Ben Nizami olarak kesintisiz 25-30 arası şınav çekiyorum.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Şınav pozisyonu tam olarak nasıldır ben hem göğüsü hem de tricepsleri çok yakmak için ilk önce geniş (göğüs için) sonra dar şınav çekiyorum (triceps) sizce ne kadar etkili olur?

Bu arada şınav çekmekten sol bileğim kasılıyor uzun zamandır ve hala geçmedi ve çektiğim sırada her yerimden katır kutur ses çıkıyor nasıl bu sorunu çözerim?

200+ yazanları merak ettim 60 kişi yazmış acaba biriniz videoya alıp 200 tane durmaksızın çekebilirmi? setli olarak 200 yapılır kolay 20 tekrar 10 set kolayca yaparız ama 200tane durmaksızın yapan 60 kişiyi oy verdikleri gibi görmek istiyorum bi video çekip atarlarsa link altına yaptıklarına dair hem kanıtları olur hemde tebrik ederiz...

Kimsenin günahını almak istemem ama anketteki 200+ şınav seçeneğini işaretleyenlerin çoğu dalgaya yatmış gibi geldi.

200+ şınav çeken elbet vardır ama forumdaki sayısı şaşırttı:)

200 şınav nası yapıyorlar anlamadım ama günahlarını almıyalım yapıyorlarmış 61 tane yapan var rica ediyorum 61 taneden biri video çekebilir mi? 200 nizami çekişini görelim vücudunuda görmüş oluruz arkadaşın ...61 kişiden biri kanıtlar heralde?

Vücudunun küçücük olması aslında 200 şınav çektirir ama 61 kişi olması cidden imkansız gibi geldi bana da. Ben 35 en fazla.

ben daha önce hiç vücut çalışmamış ancak çalışmayı planlayan biri olarak max. 10 tane çekiyorum. 10 tane 3 set çekersem ertesi gün çekemiyorum kollarım ağrıyor.

sizce başlangıç için normal birşey mi? 17 yaşındayım.

bu başlığa yazanların çoğunun sporla yakından uzaktan alakası olmamış gibi. +200 şınav imkansız değil. sadece zor. uğraşman lazım. defalarca yazdım merak edenler ve gerçekten şınav sayısını geliştirmek isteyenler yapar. ama şınav sayısını artırmaya yönelik özel çalışma yapması lazım. nasıl çektiğimi de söyleyeyim. eller omuz genişliğnde açık, göğüs yere değerek.
yani nizami. sen inanmıyorsan, aklın 200 şınavı kavrayamayacak kadar kıtsa bu senin sorunun. ama "sallıyolar" diyerek yalancılıkla ima etme kimseyi. git azcık araştır.

vücut geliştirme bir spor değildir. çoğu 50 şınav çekemez. çünkü kısa süreli maks ağırlık çalışarak o seviyeye gelmiştir. ve aksi şekilde çalışırsa kasları hacim kazanmak yerine küçülür ve dayanıklılığa uygun hal alır patlayıcı kuvvete değil.

git özel kuvvetlerdeki adamlara bak. sat/sas vs. hiçbiri arnold değil. ama sadece ısınmak için 100 şınav çeker.

gidin okuyun biraz liseliler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:57 ----------

bu arada lafım dalga geçenlere. merak edenler varsa eskişehirdeyim arkadaşı ikna ederim.

ben daha önce hiç vücut çalışmamış ancak çalışmayı planlayan biri olarak max. 10 tane çekiyorum. 10 tane 3 set çekersem ertesi gün çekemiyorum kollarım ağrıyor.

sizce başlangıç için normal birşey mi? 17 yaşındayım.
Foruma yeni üye oldum , Okuuğum mesajlardan moralim bozuldu senin yazını okuyana kadar :)

Back
Yukarı