Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
evet arnold o kadar çekmez zaten. arnold 100m yi 10 sn altında da koşamaz. arnold sırıkla 6 m atlayamaz. arnold 400 m yi 45 sn altındada koşamaz. bodybuilding ile uğraşanlar ile diğer branş sporcularının amaçları çok farklıdır. bir atlet bazı amaçlar için ağırlık çalışır ama hiçbir zaman kalflarım daha güzel görünsün gibi bir derdi yoktur çünkü onun için görünüş değil sürat önemlidir. sinan şamil sam ın ya da mehmet yeşilyeşil in fiziğine bakıp da bu adamlar şınav mekik barfix çekemez diyebilrsin. dediğim gibi her branşın kendine has gereklilikleri vardır. bodybuildiing in de öyle.ben body buildingle uğraşmıyorum. amacım kaslarıma hacim kazandırmak değil dayanıklılık bu benim işimin bir parçası :) video da koyarım. iddia konusunda da ciddiysen ben varım :)

tamamen nizami 301 şınav. şınav çekme hızı sonlara doğru yavaşlyor. şınav pozisyonunda beklemek de buna dahil. saniyede 1 şınav hızıyla öekersen zaten 300 saniye eder. oda 5 dk sürer. şınav pozisyonunda beklemenin herhalde koltukta oturmak olmadığını birkaç şınav çektiysen sende bilirsin sanırım

Madem öyle ozaman video koyunda bizide bilgilendirin. Ayrıca yukardaki mesajınızda 27 dk da çektim diyorsunuz şimdide 5 dk da çektiğiniz söylüyorsunuz neyse.

neden anlamakta zorlandınız anlamıyorum. eğer aralıksız çekseydim 5 dk sürer demek istedim. 5 dk da çekerim demedim. 80 den sonra 5 er 5 er çekiyorum. ama ayağ kalkıp dinlenmiyorum. şınav pozisyonunda bekliyorum. 300 şınavı bu şekilde çektim. size kolay geldiyse zaten sorun yok sizde çekersiniz. bir deneyin :) polemik çok uzadı. video ekleyeceğimi de söyledim zaten.

neden anlamakta zorlandınız anlamıyorum. eğer aralıksız çekseydim 5 dk sürer demek istedim. 5 dk da çekerim demedim. 80 den sonra 5 er 5 er çekiyorum. ama ayağ kalkıp dinlenmiyorum. şınav pozisyonunda bekliyorum. 300 şınavı bu şekilde çektim. size kolay geldiyse zaten sorun yok sizde çekersiniz. bir deneyin :) polemik çok uzadı. video ekleyeceğimi de söyledim zaten.

Estafurullah demek istediğim aslında şınav pozisyonundada beklemek dinlenmek oluyor zaten önemli olan dinlenmeden çekmek ama yinede öylede çektiğiniz için tebrik ederim bu kadar konunun uzamasının sebebide okadar kişi yazmış işaretlemiş 200 üzeri diye 150 üzeri diye biride çıkıp ne bir video koyuyor nede düzgün bir açıklama yapıyor. Yol geçen hanı gibi giren sallıyor.Videonuzu bekliyoruz.

şınav pozisyonunda dinlenirken triceps ve göğüs kaslarının yanında sırt karın ve ön bacak kasları da kasılır. alt sırt kaslarını çalıştırmak için şınav pozisyonunda öylece durmak oldukça faydalıdır. şınav pozisyonunda dinlenmek triceps ve göğüs kaslarına rahatlatırken sırtı çalıştırır.

şınavsız şınav

bol keseden şınav çekenler video koysunda seyredelim 80-100 şınav nasıl çekilirmiş.hyper_ 300 ü gören video koymasına gerek yok:D

Adam kendi ağırlığının 1-2-3 katında Dumbell kaldırsa, gögüs, sırt vs. çalışsa bile 200, 300 vay anasını ya helal ne diyim. Zaten kas yaptıkca zorlanır insan diye biliyorm

Back
Yukarı