Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen rica ediyorum , tek çekişte 200+ çeken 129 üyeyi artık o kadar zaman geçti bir videonuzu bekliyorum 129 kişiden biriniz çıksın video atsın.Vücudunuz bu güçte olmasının sırrını bizede açıklayın haftada 3 gün 5 set , 4 gün 3 set her sabah şınav çekiyorum.normal sw günlerimde haftada 3 gün akşam 4 set şınav çekiyorum.Ama yani sizin gibi 200+ ulaşmak isterim ulaşırsam ben video atıcam şuan durum vahim 35teyiz.Bi ara 40 yapıyodum ama hergün çektiğimden gücüm bitiyor gibi hissediyorum.200+lar sırlarını ve videolarını atarsa çok sevinirim.
Şahsen onlar gibi yüksek sayı yapmak en büyük hedefim.Barfikstede , Dipstede yüksek sayılar en büyük hedefim.
67 yaşında bir amca ya da dede diyeyim, 100 şınavdan fazla çekmişti gözümüzün önünde.
Gerçi çok nizami değildi ama o yaşta keşke ben de o güçte olabilsem