Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
200 ve üstü çekenleri gerçekten çok merak ediyorum videoya çeken var mı kendini link verirseniz izleyelim dehşet bir olay çünkü 200 nizami şınav

yapışık derken üst üste mi yan yana mı?yan yana ise ben 4-5 ay önceye kadar 20 tane yapıyordum ve biz arka arkaya yapmıyorduk hoca 1,2,3,4... sayıyordu.ardından kalkıp antremana devam ediyorduk.zor ama alışınca bence normal şınavdan çok bir farkı kalmıyor.sadece tricepse daha çok vuruyor.
Elmas şınavı diyor işte.

ben3 çekiyorum4.de yerden kalkamıyorum:))onada çekme denirse tabi...valla hırslandım azmi cezmi kast ettim..yapacam tam 4 tane yapacam:))

Arkadaşlar, mekik şınav ve barfiks programları, normal body antrenmanlarımızdan ayrı mı olmalı? Eğer öyle ise body yapılan bir gün bu üçünden birisini yapmak veyahut hepsini o gün yapmak doğru mudur?

16 yaşındayım rekorum 35 tam bir piston gibi :) bi ara ara vermistim simdi yeniden basladım 20 den basladım 2 gün önce hergün 1 tane artırıyorum bugün 22 çektim mesela

merhaba sevgili dostlar. ben evde kendi çapımda ağırlık idmanı yapıyorum. fakat şınav performansımı da artırmak istiyorum. lakin ağırlık çalışmasını bırakıp kas kaybetmekten korkuyorum. ikisini bir arada yürütmenin mantıklı bir yolu var mı acaba

70 kilo olsam bende 50'yi bulurdum herhalde :)

150 kilo iken şınav pozisyonunda sadece durabiliyordum (tabi kaldıramıyordum kendimi)
110 kiloyum şuan(6 ay da verdim) 15 tane yapabiliyorum tek seferde gerisi pert :)

hedefim 90 kiloya inmek ve 35 şınav sayısını yakalamak...

10-19 arası boyum 180 kilom 100 bu bile iyi yani yaşım 15 cardioya başladım :):D

benimde hedef 90 kilo ölçüm yaptırdım zaten 15 kg. yağ fazlam var

hastalığın etkisiyle belki yanlış saymış olabilirim

1-2 ay önce hastaydım ve vücudumu terletip duşa girecektim ben de yorganların altından çıkıp şınav çekmeye başladım 43e kadar geldiğimi hatırlıyorum ama düzgün çekmedim sanırım.

bu başlığı görüp gaza gelmiştim. tek seferde 35 yaptım. tabii kendime yediremedim bunu,2 kez daha 35 yaptım. ertesi güne pertim çıktı.

spora 5 aydır gidiyorum ama şınav başka birşeymiş bunu anladım.

Back
Yukarı