yaw arkadaşım sen benden 8 cm uzunsun ama aynı no ayakkabı giyiyoruz47 48 kimi zaman 46 ayakkıbıdan ayakkıbıya değişiyo.
istediğim ayakkıbıları bir türlü bulamıyorum olanı giyiyorum seçme gibi bir şansım yok malesef
boy 1.98 falan.
evet normalde büyük bir ayağım var ama boyuma göre küçük.yaw arkadaşım sen benden 8 cm uzunsun ama aynı no ayakkabı giyiyoruzbende t-mac var usa ya göre 12 basket ayakkabısı bugüne kadar hiç stan smith superstar kapri gibi ayakkabılar almadım huzura gittim ordaki eleman bana taksime git hertürlü istediğin ayakkabıyı bulursun ama fiyat uçuk olur dedi oraya gidicem bende
sen hiç gidip baktınmı taksime kardeş ayagım taraklıda benm ona göre gidicem Allah vergisi nabalım cekicezevet normalde büyük bir ayağım var ama boyuma göre küçük.
taksimde sadece büyük ayakkabılar değil istediğin kadar uzun pantolonlar gömlekler falanda bulursun eğer o konudada sıkıntı çekiyorsan.evet taksimde pahalı olur dediğin gibi ama naparsın![]()
bende senin gibi duydum hiç oraya gidip almadım.sen hiç gidip baktınmı taksime kardeş ayagım taraklıda benm ona göre gidicem Allah vergisi nabalım cekicez