Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz..

arkadaşlar ayakkabı numaranız kaç?Benmki 45-46 biraz ayakkabı bulmak zor oluyor benm gibi büyük numara giyen var mı merak ediyorum ve bu büyük numaraları nerden bulabiliriz...boyum 190

1.90 ustuyum bende..
Ben daha yenı ayakkabı aldım.. 45 numara promodelım vardı cok cok az buyuk bıle gelıyordu.. Sımdı superstar aldım.. 44 bucuk veya 45 numara aradık yoktu yarın getırtırız dedı adam.. Bende 46 varsa bıde ona bakalım belkı gerek kalmaz dedım ve 46 tam oturdu.. Aslında 44-45 gıyerım ama adıdas gıyıyorsan 1-2 numara oynar.. :)

1.90 boy 45.5 suan gıydıgım ama 46 45 falan gıyıyorum.

47 48 kimi zaman 46 ayakkıbıdan ayakkıbıya değişiyo.:D
istediğim ayakkıbıları bir türlü bulamıyorum olanı giyiyorum seçme gibi bir şansım yok malesef:(
boy 1.98 falan.

47 48 kimi zaman 46 ayakkıbıdan ayakkıbıya değişiyo.:D
istediğim ayakkıbıları bir türlü bulamıyorum olanı giyiyorum seçme gibi bir şansım yok malesef:(
boy 1.98 falan.
yaw arkadaşım sen benden 8 cm uzunsun ama aynı no ayakkabı giyiyoruz :o bende t-mac var usa ya göre 12 basket ayakkabısı bugüne kadar hiç stan smith superstar kapri gibi ayakkabılar almadım huzura gittim ordaki eleman bana taksime git hertürlü istediğin ayakkabıyı bulursun ama fiyat uçuk olur dedi oraya gidicem bende

yaw arkadaşım sen benden 8 cm uzunsun ama aynı no ayakkabı giyiyoruz :o bende t-mac var usa ya göre 12 basket ayakkabısı bugüne kadar hiç stan smith superstar kapri gibi ayakkabılar almadım huzura gittim ordaki eleman bana taksime git hertürlü istediğin ayakkabıyı bulursun ama fiyat uçuk olur dedi oraya gidicem bende
evet normalde büyük bir ayağım var ama boyuma göre küçük.
taksimde sadece büyük ayakkabılar değil istediğin kadar uzun pantolonlar gömlekler falanda bulursun eğer o konudada sıkıntı çekiyorsan.evet taksimde pahalı olur dediğin gibi ama naparsın:o:)

evet normalde büyük bir ayağım var ama boyuma göre küçük.
taksimde sadece büyük ayakkabılar değil istediğin kadar uzun pantolonlar gömlekler falanda bulursun eğer o konudada sıkıntı çekiyorsan.evet taksimde pahalı olur dediğin gibi ama naparsın:o:)
sen hiç gidip baktınmı taksime kardeş ayagım taraklıda benm ona göre gidicem Allah vergisi nabalım cekicez

Back
Yukarı