Kaç günde bir tartılıyorsunuz?

Ne sıklıkla tartılıyorsunuz?

• hergün

Votes: 64 52,5%
  • 2 günde bir

Votes: 12 9,8%
  • 7 günde bir

Votes: 26 21,3%
  • 15 günde bir

Votes: 20 16,4%

• Total voters
    122
aynalar neden güvenilir değil?

Yağlanma genellikle erkekte bel çevresinde ve göğüs bölgesinde olur. Diğer bölgelerde yağlanır ama en çok bu iki bölgede lokal yağlanma artar.

Çünkü hayatımızı idame etmemizi sağlayan organlar burada. Dna genetik olarak yağları bu bölgeye atıyor.

uzeriniz ciplakken ayna karşısında zıplayın.

böylece yağlanmanın fazla olduğu bölgeler sallanacaktir.

Şayet sallanmıyorsa su tutulması kuvvetle muhtemeldir.

Eğer su tutması olsaydı görece o bölgeler sert ve şişkin bir görüntü oluşturacaktı..

yani sallanma ve şişkinlik ne kadar az ise, o kadar az yağ oranınız o kadarda az ödem mevcuttur.

Haklısın vücudun eksik veya fazla bölgelerini aynadan daha rahat görebiliyoruz ama yağ kas ölçümlü tartılma her açıdan daha tatmin edici değil mi sence de ? Bölgelere göre yapıldığı takdirde.

Haklısın vücudun eksik veya fazla bölgelerini aynadan daha rahat görebiliyoruz ama yağ kas ölçümlü tartılma her açıdan daha tatmin edici değil mi sence de ? Bölgelere göre yapıldığı takdirde.

Ölçüm farkları

yağ ve su arttiysa üzüntüye..!

kas dokusu arttiysa sevince neden olur?

Gerçek bumu? Peki.

aynı doktor size çok yağlı oldugunuzu söyleyen bir rapor verse koşu bandından inmessiniz.

aynı doktor biraz yüksek kas kütleniz var dese sevinçten havalara uçarsınız.

Aynaya bakıp doğruyu görmek gerekir.

ben ulaştıgım sonucları paylaştım bunlar, insan vücudunu mükemmel zinde hale getiren çözümler.

Şekerli unlu ve rafine karbohidrat içeren gıdaları terk ettiğinizde bile aniden 5-6 yada daha çok kilo oynuyor.

Son düzenleme:
Bilinçsiz diyet döneminde Allahın her günü 2-3 kez tartılan biri olarak söyleyebilirim ki.

Sıvı alımınıza göre tartı değişir.
Tuvalet performansınıza göre tartı değişir.
Gazınıza göre tartı değişir. Hava yoluyla vücuttan çıkış yaptıktan sonra bile tartıda düşüş görürsünüz.
O yüzden en iyisi aynı zamanda aynı şekilde 10 günde bir tartılmaktır.

Örneğin 10 günde bir aşağıdaki gibi tartılın.

Sabah kalkınca küçük veya hem küçük hem büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra 1 bardak suyla iç çamaşırınızla tartılın. Ardından bel ölçünüzü hem en ince yerinden hem de göbek deliği hizasından ölçerek bunu da not alın.Ardından aynaya bakın.

10 günde bir bunları yaptığınızda sayıların gelişmesinin yanında zaten vücudunuzun güzelleştiğini de görürsünüz. O yüzden psikopatça tartılmaya hiç gerek yok. Bazen 1-2 öğün karbonhidratı ve suyu arttırırsınız 2 kilo fazla gelirsiniz moraliniz bozulur diyetinizi psikolojik olarak daha sağlıksızlaştırmaya itersiniz.

Dostum senin dediğinin aynısını yapıyordum, piskopatça günde birkaç kere tartılıyordum bundan sonra senin dediğin gibi yapıcam 10 günde 1 sabah aynı saatte :)

forumdan bir alıntı yapıyorum arkadaşlar.
"Tartılar yalan söyler ama aynalar asla ....."dumbelllls
Kilo almaya yönelik çalışan birisi olarak Bende bu sözün doğruluğuna tam olarak inanıyorum ...

perrizde olduğum için her sabah uyanır uyanmaz aç karna tartılıyorum.verdiğiniz bi kaç yüz gram bile ciddi şekilde motive ediyo tavsiye ederim.

Benim motive olmam için 300 grama gerekiyor maselef. :D

Ama 100 gram fazla çıkmışsa bile gün içinde aklıma takılıyor. -Biliyorum sağlıklı değil.-

Diyetimi daha sıkı yaptığım dönem yemek yemeden önce tartılıyor ve ertesi günkü hedefime ve psikolojime göre yiyordum. Aslında işe yarayan bir yöntem olduğunu söyleyebilirim.

Ama dukan tuhaf bir diyet. Bazen çok et yiyip az bazense az yiyip abuk sonuçlarla karşılaşılabiliyor..

Normal bir diyet uygulayanlara yemek öncesi tartıyı tavsiye edebilirim.

gunde 1 bazen 2 kere atrtılıyorum ama öylesıne alıskanlık olmuş :)

benım ıcına rtık bu sureden sonra kılo degıl bel ölcusu onemlı kılo kas kutlesıa rttıkca artması gerekıyor ama belı en azınsan sabıtlemem gerekıyor

gunde 1 bazen 2 kere atrtılıyorum ama öylesıne alıskanlık olmuş :)

benım ıcına rtık bu sureden sonra kılo degıl bel ölcusu onemlı kılo kas kutlesıa rttıkca artması gerekıyor ama belı en azınsan sabıtlemem gerekıyor

forum üstadlarından schwartz ın çok beğendiğim bir lafı var ;

"tartılar yalan söyler ama aynalar asla " çok yerinde bir söz , bence vg ci çok sık tartılmamalı , sonuçta içtiğimiz su yediğimiz az ya da çok yemek meyve bile bu ölçüyü etkilediğini düşünürsek ne kadar doğru bir söz olduğunu anlayabiliriz...

mesela ben bundan sonra ölçüyü aynalarda aramayı düşünüyorum :D
hee tartılsam bile , bir hacim yaptığım dönemin sonunda bir de diet başı ve sonunda tartılırım en çok en çok thums: thums:

ayda bir tartılıyorum sen son kilomnu bir yere not alıyorum..sonraki ay tartıldığımda farkı görüyorum...

Back
Yukarı