Kaç barfiks çekebiliyorsunuz ?

abseto

Üye
Arkadaşlar merak ettim acaba hangi şekilde kaç adet barfiks çekebildiğinizi söylermisiniz :) (bide kilo yaş felanda yazarsanız daha açıklayıcı olur)

Tabi ozamanlar 60 kg bile değildim şuan 87 kgym kiloyla alakası olurmu
Tabi :) yanı aslında herşey kuvvete bağlı. 45 kilo arkadaşım 5-10 tane anca çekiyor. 70 kilo arkadaşım 20-30 çekiyor :) ama bence 90+ kilolar da tekrar sayısı düşer. Sonuç da kuvvet artsada belli bi kilodan sonra baya zorlar.

37 yaşındayım
70 kg
20 çekmiştim 2 hafta önce
Rekor denemem olmadı ama 20 yi çok geçebileceğimi sanmam

17 yaşındayım 77 - 80 kiloyum ve 175 boyundayım.
Nizami max 25 çekiyorum.
Crossfit tarzında hoplaya zıplaya 30.
Yazmadan geçmiyim dün başlayıp bugün elde ettiğim değerler değil yıllardır çekerim bu konuda altyapım sağlam olduğundan yani..
Bana kalirsa 70 kg ~ birisi 10-15 tane çekiyorsa nizami bu iyidir.

17 yaşındayım 77 - 80 kiloyum ve 175 boyundayım.
Nizami max 25 çekiyorum.
Crossfit tarzında hoplaya zıplaya 30.
Yazmadan geçmiyim dün başlayıp bugün elde ettiğim değerler değil yıllardır çekerim bu konuda altyapım sağlam olduğundan yani..
Bana kalirsa 70 kg ~ birisi 10-15 tane çekiyorsa nizami bu iyidir.
Helal :) bende 25 tane cekebilirim. 60 kg yım. Ama düzenli çalışmıyorum pek. Evde kendimce çalışarak :) ama zaten artık sayıyı arttırmak için sırtıma 10 kg ağırlık alip cekiyorum.

Yaş 18, 66kg 185cm. Rekor denemem olmadı ama bir ara street workoutla ilgileniyodum wide grip'te nizami 20 tekrar rahatlıkla çıkıyor.

Pullup 6-7
chipup 10
Natural grip 12
Hepsi tam nizami ve negatif tekrarı yavaş şekilde
yaza kadar amaç muscle up bakalım uğraşıyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende evde çalıştığımdan hiç muscle up deneyemedim. Bir ara dışarda bakcam yapabilir miyim acaba :D
Ben önceleri sadece body ile uğraştım bu yüzden patlayıcı güc olarak çok yetersiz kalıyorum muscle up için , streetworkout veya crossfit geçmişi olan kişilerin yada gereğinden fazla zayıf kisilerin pek zorlanacagini sanmıyorum bu harekette

Ben önceleri sadece body ile uğraştım bu yüzden patlayıcı güc olarak çok yetersiz kalıyorum muscle up için , streetworkout veya crossfit geçmişi olan kişilerin yada gereğinden fazla zayıf kisilerin pek zorlanacagini sanmıyorum bu harekette

Hocam başlangıç olarak ayaklarınızdan veya bacaklarınızdan kendinize muscle up için ivme kazandırabilirsiniz aslında. Ve tabii bol bol dips yapmaktada fayda var :)

Back
Yukarı