BenDayanamam
Üye
Arkadaşlar merabalar benim bi problemim var yardımcı olursanız cok sevincem şimdi problemim şu ben endüstrü meslek lisesinde okuyorum biliyorsunuzki meslek liselerinde kız olmuyor benim orta okuldan bi kız arkadaşım var oda düze gidiyor aramızda onla cok iyi konuşuyoruz facebookdan arada yüz yüzede denk geldigimizde konuşuyoruz facebookda bi kızla konuşurken hiç sıkıntı çekmem kelimeler olsun cümlelerim olsun tam yerli yerine göre davranırım söylerim etkilediğim kızlar bile var neyse konumuza geçelim şimdi bu düze giden kız arkadaşımla konuştum dedim bi ara buluşma yapalım biraz konuşuruz dedim hem iyide olur bide bunun bana sözü vardı kız ayarlacam sana diyordu çevreside bayağı geniş kızın bende biliyorsunuz meslek lisesindeyim kız bulamam kaldık arkadaşımıza neyse rica ettim tamam dedi sınavlar bitsin buluşuruz falan dedi bende dedim yanınada 2 3 güzel kız al hem banada ayarlacaktın dedim tamam dedi oda işte fakat sıkıntım bu şimdi buluşunca napayım piknik yapacağız işte mangal falan yapmayı düşünüyorum ortam olacak yani bende yanıma bi arkadaşımı getirecem fakat şimdi ben nasıl orda getirdigi kızları etkilerim naparak etkileyim arkadaşlar kızlarla pis bi huyum var yüz yüze gelince konuşamıyorum pek biraz suskun oluyorum heycanlanma yok ama sadece tam olarak ne konuşacağımı bilmiyorum susuyorum onlar konuşuyorlar genellikle daha önceden bi kaç kızla cıkmıştım fakat biteli cok oldu onlardan sonra bidada kızlarla pek ilgim yoktu meslek lisesinede başlayınca kız yüzüne hasret kaldık
bu arada ben 60 kilo 1.77 boyunda bi cocugum kilom pek yok ama boy iyidir kızların yanında bide esmerlikte var giyim kuşamımda iyi
bu arada ben 60 kilo 1.77 boyunda bi cocugum kilom pek yok ama boy iyidir kızların yanında bide esmerlikte var giyim kuşamımda iyi