Kızlar erkeklerde en çok hangi kasa bayılıyor?? (ANKET)

Kızların erkeklerde en çok sevdiği kas hangisi??

• Total voters
    200
  • Poll closed .

GoLD_WaRRioR

Yeni Üye
Kızların erkeklerde en çok bayıldığı kas hangisi??

sımdı ben bunu karınkası dıye ısaretledım de aslında ankette hepsı secenegıde olmalıydı

ben gogus dedım :D

kıza göre değişiyo genelde popoya önem weriyolar sanırım :) ama kaslı erkeklerden nefret eden bayanlarda tanıyorum.. oyum göğüsten yana

valla aynı soruyu usa de ellen de generes show da sordular anket yapmışlar kadınlara erkeklerin en seksi gelen kası neresidir diye kol kası çıkmış bende karın kası diye tahmin ediyodum ama kol kasıymış sanırım en çok açıkta olan yer olduğundandır yani diğer kasların görünmesi için bir çaba ve zaman ayırmaları gerek ama kollar özellikle yazın meydanda...

Benim okuduğum yerlerin hepsinde :
1. Karın Kasları
2. Popo
3. Göğüs
diye yazıyordu ama .. :) :)

Tartışmasız Adonis ama bulk tan bir adonisimiz yok ama cok begenen var :D bir de su gercek var bodyci yakısıklı olduktan sonra kasın nerde oldugu cok önemli olmuyor :D hala 45 kilo 20 cm kollu tiplerde malı götürüyor neyse konumuza cevabım adonis...

benim hep kizlardan duydugum ve yabanci kizalrin soyledigi sey su:
siz nasil once kizlarin poposuna bakiyosaniz bizde ilk basta sizin poponuza dikkat ederiz..pantolun icinde sallanna kurdan bacakli erkekler ve poposu silik olan yada duz olan erkek yakisklida olsa cekici degil diyolar.bence popo ve karin yani

bence bu popo muabbeti uydurma benmde koca bi popom war ama cok mantıksız kızlar niye oraya baksın ki ilişkiye girerken bile terste kalıyo popo sürekli bence sadece uydurulmuş büyük bi yalan.

Kardeş adonis yerine Karın Kasları var işte

bence bu popo muabbeti uydurma benmde koca bi popom war ama cok mantıksız kızlar niye oraya baksın ki ilişkiye girerken bile terste kalıyo popo sürekli bence sadece uydurulmuş büyük bi yalan.
Uydurma değil dostum bir kız arkla muhabbet ederken o söylemişti :D ama genelleme yapmak yanlış olur

Back
Yukarı