escapist92
Üye
benim için gerçekten çok büyük bi problem. gittiğim salondaki hoca 'çok müsait bi vücut ve kemik yapın var gelişimin hızlı oluyo yarışmalara hazırlan' vs vs diye gayet motive edici konuşup antrenmanlarımla ilgileniyo.yarışmaya katılmayı ciddi ciddi düşünmüyorum ama böyle sözler insanı gerçekten çok motive ediyo. dumbellarla olan ilişkime zaten karşı olan ailemle aramızda geçen dialog
annem: cansu yeter artık karnın iğrenç görünüyo.ağırlık kaldırıp durma yürüyüş yap mesela
babam: omuzların da çıktı yeter yapma bırak artık yürüyüşün değişti (kendisi emekli beden eğitimi öğretmeni olmasına rağmen)
ben: anne hoca bugün yarışmadan bahsetti 1-2sene hazırlan dedi bak bunlar da katılan fitness modellerin fotoğrafları(google dan açıp gösterdim)
annem: iğrenç.aklından bile geçirme 1senen kaldı okulunu bitir.
TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE
annem: cansu yeter artık karnın iğrenç görünüyo.ağırlık kaldırıp durma yürüyüş yap mesela
babam: omuzların da çıktı yeter yapma bırak artık yürüyüşün değişti (kendisi emekli beden eğitimi öğretmeni olmasına rağmen)
ben: anne hoca bugün yarışmadan bahsetti 1-2sene hazırlan dedi bak bunlar da katılan fitness modellerin fotoğrafları(google dan açıp gösterdim)
annem: iğrenç.aklından bile geçirme 1senen kaldı okulunu bitir.
TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE