kız meselesi

Onbiri in de didigi gibi ikisini birden idare et en iyisi. Fazla mal goz cikarmaz...

Aynı şeyi bir kız yapsa tepkiniz ve kıza yakıştırılacak sıfatlar ne olurdu gerçekten çok merak ediyorum

Off topic olacak ama kizlar boyle seyler yapmiyor mu saniyorsunuz?

Ogrendiginde (bazilari) sizin ona yakistirdiginiz sifatlari o da size yakistiracak.

Yazinizi okuyunca 5 dakikada verebilecegim 50 ornek geldi aklima (boyle yapan kizlardan bahsediyorum) sadece benim cevremcden benim tanidiklarimdan. Hatta iclerinde evli olanlar da var.

Bu konu uzar gider en iyisi bu konuya hic girmemek.

şimdi eğer ben kadınıma alıştığı hayatı sağlayamazsam görevlerimi yerine getiremezsem bu sadece cinsellik için değil başka konulardada ilgi göstermezsem bırakıp giderse haklıdır zaten gitmese bile aklı başka yerdedir ben öyle kadınlara sıfat yakıştırmam bazı kadınlar bırakıp gidiyor ama haklı arkadaş gel eve ilgilenme dön poponu yat efendim hediye alma bir tatlı söz söyleme ondan sonra başkasına gitti tabiki gider oturup bekliyecekmiydi yada sıkılmıştır benden başkasına gitmiştir bunada bir şey demem 1-2 gün üzülürüm o kadar konuyu başka yerlere çekip tartışma ortamı yaratmayalım lütfen herkesin doğrusu kendinedir

türkiyedeki kızları los angelestakilerle karıştırdın galiba aynı anda 2 3 tane falan ahhahahh :)

olsaydı da danny nin dedigi durum olurdu:)

rocky nacizane tavsiyem 2 siyle git ama digeri terkedene kadar olmak zorunda degilki,sen ikisinede iyi davran (öncelik tanıma birine)
ikisinede hosgoru goster
zaman ve maddiyatı ayarladıgında yemege gotur
aynı yerlere degil tabi hahaha

illa ayrılmak yada birini bitirmek zorunda da degilsin inan zevkli ve adrenalin dolu olur hahha :)

rocky birşeyi merak ettim sporcu kız arkadaşını olması güzel mi ? mutlumusun birde ? biraz özel sorular olabilirde şu ara en büyük hayalim merak ettim :D

Back
Yukarı