Kız arkadaşımla vakit geçirebilcek bir forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jan1

Üye
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle bu konu açarak dogru birşey mi yaptım bilmiyorum.Eger yanlış ise o zaman adminler beni affetsin

Kız arkadaşımla yeni aktiviteler bulmaya başladık bunlardan biriside beraber forumda takılmak.beraber birşeylere yorum yazmak istiyoruz. Bftr Çagırcak halim yoktu :D O Yüzden Kız arkadaşımla dolaşabilcegimiz eglenebilcegimiz bir forum arıyorum.Fakat öyle hep aşk felan olmasın.Fıkralar yayınlanabılır komik videolar vb. şeyler olsun Böyle bir forum biliyosanız minnettar kalırım

Tekrar söylüyorum.Forum kurallarına aykırı birşey degildir umarım.Eger hata yaptıysam özür dilerim.

iyide bftrde ne varmış hem oda başlar spora bilmediği anlamadığı yerleri sana sorar anlatırsın konu dışında eğlenceli başlıklar açarsınız kurallar çerçevesinde tabi böylece hem spor yapar sağlıklı olurhemde seni dahada iyi anlar hemde eğlenceli vakit geçirirsiniz bilmem yalnış mı düşünüyorum ben olsam öyle yapardım diyeceksin sen niye kız arkadaşını buraya davet etmiyorsun şimdi o burayı takip ediyor ara sıra ama benimde üye olmadan takip ettiğimi sanıyor buraya üye olup yabancı hanımlar hakkında yazdıklarımı birde bikini modellerle ilgili sayısız konu açtığımı bilse kafamı kırar

forumun nerdeyse tamamı body için.Kodnu dışı bölümünü ele alalım.Neredeyse Hepsi ve erkek.Örnek veriyim
Son açılan konular
2012 olimpiyatları
online oyun önerisi
encok sempati duydugunuz bftr üyesi
eight pack
barfiks boy ilişkisi
Böyle bir forumda vakit geçirmez sanırım forumda geçen gördügüm penis boyu ile ilgiili soru geldi .
Anlamışınızdır.

Genelde forumlarda ya erkek üstünlüğü vardır ya da bayan ortası yok gibi birşey. bftr-frmtr felan bunlar çoğunluğu erkeklerin oluşturduğu forumlar bayanların takıldıgı forumlarda muhtemelen çoğunluk bayandır ki öyle bir site bilmiyorum :) Bayanların takıldığı forumlarda bayanlarla ilgili cinsellik soruları vardır o forumuda kız arkadaşın onaylamıcaktır büyük bir ihtimalle :) Yani sizin ortak bir forum bulmanız zor ama araştırmaya devam edin, kolay gelsin inşallah bulursunuz :)

burası kadınların takılamayacağı bir forum değil. ancak konularına rastladığım kadarıyla kız arkadaşın görmese iyi olur. tabi dürüstçe tanıyorsanız birbirinizi orası ayrı.
kadınlar kulübü en ideali ancak erkek üye kabul etmiyor sen fake olarak girebilirsin zaten fake erkek üyeden geçilmiyor kimse çakmaz.

Son düzenleme:
Eger illa kız-erkek formu diye ayrım yaparsanız kız forumunu secerim.
Kızlarsoruyor
Kelebekforum
Bunların konusu ya magazin yada aşk flört
Buna benzer eglence forumları mutlaka vardır

Back
Yukarı