yahu gençler, derdinize bakın, bunlar kader kısmet işi, daha uzun yıllar var onunuzde, sadece fizik olarak değil ,kendinizi kulturel ve ruhsal acıdan da gelistirin,ne tipsiz adamlar çok güzel kızlarla beraber.... resim,sanat,müzik,tiyatro ,kitap falan filan ,kızların buyuk cogunluğu bunlardan hoslanır. ayrıca kız arkadas büyük emek ve fedakarlık istiyor maalesef.buna katlanabilecek misiniz. gerekirse bir kızı saatlerce dinlemeniz ,zamanınızı vermeniz gerekir.ve en onemlisi ozguveninizi kaybetmeyin, herkesin bir talibi bir yerlerde bekliyrodur. kader prensesinizi onunuze cıkaracaktır zaten.
aynen öyle bende görmedim açıkçası sadece bir kez denk geldim bebekte adam aşırı tipsiz yanında çok güzel bir bayan vardı sonra lüks bir arabaya binerlerken gördüm yoksa adamda tip olmayacak,göbekli olacak ve parasıda az olacak çok güzel bir kızla sevgili olacak yok öyle bir şey internette bazıları yazıyor 5 param yok göbekliyim tipimde yok çok güzel kızlarla sevgili oldum diye samimi değil ancak kendilerini kandırırlarbunu hep söylerler de bir kere böyle bir şey görmedim gözümle. ha adamın aşırı parası vardır alıntda ferrarisi vardır o ayrı. ama tipsiz olup da ekonomik düzeyi iyi orta veya iyi olsa bile güzel kızla çıkanı görmedim şu ana kadar.