Kıyafetler üzerimizde iken bu sporu yaptığımız belli oluyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günlük kıyafetler içinde, vücut geliştirme yaptığınız farkediliyor mu?

• Evet

Votes: 165 71,4%
  • Hayır

Votes: 66 28,6%

• Total voters
    231
  • This poll will close: .
Soruya cevabım malesef hayır :(

Başlıkta serdar 2 - thetramp - mr_dblue - brhmcr - Chomoloko - voltaj - capcupmacit ve Dr.Steelhammer a bakınca gene bir hayal kırıklığı kapladı beni :( gittim bir kaç resim çektim paylaşılan resimlere benzer pozlarda ama sonuç hüsran.

Tshirt M beden Short da M beden düşünün içi dolup taşmıyor bile :(

Biliyorum çok eksiğim var yani hatta tamam olan bölgem yok ama birkaç resim paylaşıp ve eleştiri almak isterim.

kendinize haksızlık etmetyn ve biraz daha bacak çalışırsanız daha iyisi olacaktır

1 yıl ve daha aşkın sürelerde yapıpta vucut belli olmuyorsa giyiminizde problem vardır yani yaz zamanalarında bahsediyorum kışın mümkün değil zaten.Tavsiyem kolları uzun olmayan kısa olan t shırtleri tercih etmek ve vucudun şeklini alabilmesi artı v yaka olması ama en önemlisinden bi tanesi t shırtun kollarının kısa olması bazıları dirşeğe yaklaşıyor estetiği bozuyor.

1 yıl ve daha aşkın sürelerde yapıpta vucut belli olmuyorsa giyiminizde problem vardır yani yaz zamanalarında bahsediyorum kışın mümkün değil zaten.Tavsiyem kolları uzun olmayan kısa olan t shırtleri tercih etmek ve vucudun şeklini alabilmesi artı v yaka olması ama en önemlisinden bi tanesi t shırtun kollarının kısa olması bazıları dirşeğe yaklaşıyor estetiği bozuyor.

Aynen giyim göre belli olur.)

Back
Yukarı