Kısa Bir Aradan Sonra Tekrar..

gReeNs

Üye
Arkadaşlar Benım Yasım 13-14 Yani 1999 Dogumluyum 2 Gun sonra 14 Yaşım dolacak Önceden Forumda gayet Aktif konuları takip ediyordum Sbs Falan derken internete giremez oldum. Konuya Geleyim Ben Hobi İçin Evde KEndi Çapımda Vicut Yapan Birisiyim
Kilom 58 Boyum 1.68 Programım Buydu

Başlangiç(Isinma);
Burpee 2x15

Göğüs,Omuz;
Medium Grip Push Up 3x15

Bacak;
Squat 3x30
Squat Jump 4x12
Calves Raising 3x10

Sırt;
Barfiks (One cekis)3x~

Mide-Karin;

Yarim mekik 3x15
Lying leg raises 3x12

Biceps;
3-4 Kilo agirlik ile
Biceps curl 3x15

Triceps;
Dar şınav 3x15

Adonis
Evde adonis kası yapma - YouTube

Bu Haraketi Kullanıyorum Programımda Gelişmeme Zararlı Bir Haraket varmı Onerileriniz Nelerdir Şimdiden Teşekkurler :) bench_O

3-4 kilolardan bişey olmaz ağır kiloların atlına girmemeye çalış ve senin döneminde beslenme çok daha önemli ama ergenlik döneminde bir birey hem hacimsel olarak hem boy olarakta büyüyor o yüzden bunuda sporlar birleştirdiğinde süper birşey ortaya çıkıyor şimdiden altyapıyı sağlam yapman çok daha iyi olur fakat hareketlerde bel tarafına yük bindirmemeye çalış.Özellikle ağır kiloların altına yatmaktan kaç.Diğer arkadaşlarımında yorumlarını oku ve forum'u bol bol oku.

3-4 kilolardan bişey olmaz ağır kiloların atlına girmemeye çalış ve senin döneminde beslenme çok daha önemli ama ergenlik döneminde bir birey hem hacimsel olarak hem boy olarakta büyüyor o yüzden bunuda sporlar birleştirdiğinde süper birşey ortaya çıkıyor şimdiden altyapıyı sağlam yapman çok daha iyi olur fakat hareketlerde bel tarafına yük bindirmemeye çalış.Özellikle ağır kiloların altına yatmaktan kaç.Diğer arkadaşlarımında yorumlarını oku ve forum'u bol bol oku.

Programı bölmeyi düşünüyorum tek gunde hepsı cok agır geliyor suanlık..
Tavsiyeniz varmıdır

seninde söylediğin gibi kendine bir program cıkart bilen birisiyle konuşarak.Örnek olarak: pazartesi göğüs , salı kol , çarşamba bacak vs. gibi.eğer kilo problemin yoksa ki boy ve kilona bakılırsa yok kendine en uygun ağırlığı seçmek durumundasın. kas gelişimini başlatmak için hafif ağırlık değilde 10 tekrar şeklinde yapıyorsan 6-7. tekrardan sonra seni zorlayacak ağırlık olması gerekirki kaslar zorlansın kendini yenilme ihtiyaçı duysun.Beslenme çok dikkat etmen lazım abur cubur fazla tüketme protein ağırlıklı beslen. İyi sporlar.

Back
Yukarı