Kırmızı Etmi Beyaz Etmi

sa arkadaşlar hemen konuya giriyorum spor için kırmızı etmi iyi beyaz etmi kırmızı et kanser kolestrol yükseltirmi ben artfinde oturduğum için gürcistan sınırına çok yakınım ordan kırmızı et getire biliyorum orda kırmızı et türkiyedeki tavuk göğsünden bile ucuz 1 yıl boyunca kırmızı et yemeyi planlıyorum zararlı olurmu ?????

Bizim burada tavuk eti daha ucuz olduğu için kasaplarda satılan piliç çevirmelerden alıyorum, gayet memnunum :) Aldıktan sonra yağının biraz akmasını bekliyorum ve derisini sıyırıyorum, yoksa yağlanmaya sebebiyet veriyor. Kırmızı et hakkında pek fikrim yok ama beyaz etten daha zararlı olduğunu duymuştum :confused:

Bizim burada tavuk eti daha ucuz olduğu için kasaplarda satılan piliç çevirmelerden alıyorum, gayet memnunum :) Aldıktan sonra yağının biraz akmasını bekliyorum ve derisini sıyırıyorum, yoksa yağlanmaya sebebiyet veriyor. Kırmızı et hakkında pek fikrim yok ama beyaz etten daha zararlı olduğunu duymuştum :confused:

Ben de öyle duymuştum, beyaz thums:

bana sorarsan tabıkde kırmızı et eger mumkunse yagsız guzel bır kırmızı et beyaz ete gore cok daha faydalı olur :)

ama donusumlu tuketmek daha ıyı mesela 3 ogun kırmızı 2 ogun beyaz gıbı :)

Back
Yukarı