Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
http://www.hamamotuyag.com/?utm_source=haber365&utm_medium=surmanset&utm_campaign=hbr365

Arkadaslar buyrun ben basladım gercekten cok güzel etki ediyor sırtımda gercek anlamda gözle görülüz bariz bir azalma oldu 6 seans diyor ama 8 de faydasını gördüm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:29 ----------

ek olarak alt da kullanan erkeklerin yorumları ve resimleri var bakabilirsiniz hamam otu tozu ile karıstırmayın kokusu yok ve yakmıyor

herkesin killar ile problemi acik ve net bence hatayi en basta yapiyorlar bazen hic kil yok iki uc ufak tuy icin tuy dokucu kremler kullanip daha temiz vucuda sahip olmanin pesinde kosanlar kisa zaman icin o tuyler kil olarak geri donuyor ondan sonra makine jilet vs cok gereksiz yasim 23 evet vucudumda tuyler var ama hic onemseyipte hic bisey kullanmadim benim abim oda ufak ufak tuyler ile baslayip simdi killar ile basi belada her kestiginiz ufacik bir tuy dahi size sac kili gibi geri donecektir kalici cozum olarak lazer epilasyon oneririm agda yapan arkadaslarinda deriye ciddi derecede zarar veriyor kizarmalarmi desem sivilceler yani deriyi parcalayip atiyor en iyisi bastan hic kesmemek veya kalici cozumlere yonelmek tabiki oda biraz pahali oluyor .

33 sayfa 482 mesajın hepsini okudum bütün yöntemleri uyguladım :)

Haman tozu kötü kokar geri çıkartıyor hatta daha gür.
jilet daha çok azdırıyor
elektrikli makinalar ucunda demir olduğundan dolayı jiletteki gibi daha fazla gür çıkmasına sebebiyet veriyor.

sonra arkdaş tavsiyesiyle lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim sadece göğsüm için 7 seans kurtuldum bir daha çıkmadı.

param yok diyorsanız sir ağda öneririm epilasyon yaptırmadan önce düzenli yapıyordum çok faydası oldu.

birde bazı kullanıcılar tek mesajla kendi şirketlerinin tanıtımını yapmış kanmayın bunlara ;)

merdiven altı işyerleri bunlar.

Arkadaşlar, traş makinesi, tüy dökücü kremler, hamam tozu, karın yagı vs hepsi yalan.biraz nette araştırma yaparsanız hepsinin belli bir zaman sonra tüyleri güçlendirdigini gören deneyimleri okuyabilirsiniz.
Eğer tüyleriniz koyu renkli ve teniniz açık ise kesinlikle lazer epilasyon, yok tüyleriniz az, güçsüz teniniz de koyu renkli ise iğneli epilasyon en kalıcı çözüm.
Ben şimdiye kadar 3 seans lazer ep. yaptırdım, ilk seansta utandıgımdan kollarımı ve kalçalarımı yaptırmamış idim, sonra çok çirkin bir görüntü oldu. Ayrıca ilk seanstan sonra hiç bir şey anlamadım, tüyler aynen yeniden çıktı diye düşündüm.Hatta devam etmeyecektim ki, son bir şans verip 2. seansı yaptırdım. Ama bu sefer kollar ve kalçaları da dahil ettim.
2 ay kadar sonra tüyler tekrar uzadı ama tek seans gören kalça ile 2 seans gören bacak geçişindeki fark direk belli oluyordu. bundan sonra lazerin gerçekten işe yaradıgına kanaat getirdim. şimdi 3. seansı yaptırdım ama henüz tüyler geri çıkmadı, muhtemelen bir iki ay sonra geri çıkacak ama, kanımca iyice azalmış olacak.4. seansı da tüm vücut yaptırıp bundan sonrasına iğneli ep ile devam etmeyi düşünüyorum.Ayrıca fazla bir para degil bir yıl boyunca agdaya harcayagınız parayı toptan lazere verip daha iyi sonuç alabilirsiniz.Biraz acılı bir işlem.
İğneli ep ise kesin çözüm. Zaten lazer ep yapan merkezler de tüylerinizin tamamının lazerle yok olamayacagını, en son rötüşların iğne ile yapılması gerektigini söylüyorlar.Ayrıca iğnelide bornz ten koyu renk falan sorunu yok.Her renge, her tene yapıyorlar. ama iğneli çok daha acı veren, zaman alan ve daha pahalıya maal olan bir işlem.Lazerle tek atışta onlarca kıl yok olurken, 2 saatte benim gibi aşırı kıllı bir vücut tamamen silinirken, iğnelide aynı seans 12-20 saat sürebiliyor ve dakika başına para alnıyor. Lazer tüm vücut için tek seansa 800 tl gibi bir para verdim, aynı tek seans iğnelide sanırım 2000 tl falan tutar.dakikası 1.5 tl çünkü.Ama iğneli ep yaptırdıgınız kılların ömür boyu bir daha çıkma şansı yok.Lazerde ise 5-10 yıl sonra hormon dengesine baglı olarak yeniden çıkma riski var.
Yani demem o ki, yaşı 25 altında sagda solda belli bölgelerde henüz güçlenmemiş tüyleri olan arkadaşlar sizin için en uygun çözüm iğneli epilasyon.Sakın lazer e bile gitmeyin. direk iğneli ep yaptırıp kılların güçlenmesine fırsat vermeden yok ederseniz baştan kazanırsınız. O tüy dökücü kremlere vs yıllarca para vermektense bir kere bunu yaptırın kurtulun.
Ayrıca bir şey daha belirtmek lazım, gittigim lazer merkezinde uzman iç kollarımdaki ayva tüylerine kesinlikle atış yapmadı, çünkü lazerin güçsüz tüyleri güçlendirme gibi bir yan etkisi var.Lazer sadece gerçek koyu renkli, güçlü tüylerde iyi etki veriyor.Onuun için de ten renginizin açık olması lazım.

Arkadaşlar, traş makinesi, tüy dökücü kremler, hamam tozu, karın yagı vs hepsi yalan.biraz nette araştırma yaparsanız hepsinin belli bir zaman sonra tüyleri güçlendirdigini gören deneyimleri okuyabilirsiniz.
Eğer tüyleriniz koyu renkli ve teniniz açık ise kesinlikle lazer epilasyon, yok tüyleriniz az, güçsüz teniniz de koyu renkli ise iğneli epilasyon en kalıcı çözüm.
Ben şimdiye kadar 3 seans lazer ep. yaptırdım, ilk seansta utandıgımdan kollarımı ve kalçalarımı yaptırmamış idim, sonra çok çirkin bir görüntü oldu. Ayrıca ilk seanstan sonra hiç bir şey anlamadım, tüyler aynen yeniden çıktı diye düşündüm.Hatta devam etmeyecektim ki, son bir şans verip 2. seansı yaptırdım. Ama bu sefer kollar ve kalçaları da dahil ettim.
2 ay kadar sonra tüyler tekrar uzadı ama tek seans gören kalça ile 2 seans gören bacak geçişindeki fark direk belli oluyordu. bundan sonra lazerin gerçekten işe yaradıgına kanaat getirdim. şimdi 3. seansı yaptırdım ama henüz tüyler geri çıkmadı, muhtemelen bir iki ay sonra geri çıkacak ama, kanımca iyice azalmış olacak.4. seansı da tüm vücut yaptırıp bundan sonrasına iğneli ep ile devam etmeyi düşünüyorum.Ayrıca fazla bir para degil bir yıl boyunca agdaya harcayagınız parayı toptan lazere verip daha iyi sonuç alabilirsiniz.Biraz acılı bir işlem.
İğneli ep ise kesin çözüm. Zaten lazer ep yapan merkezler de tüylerinizin tamamının lazerle yok olamayacagını, en son rötüşların iğne ile yapılması gerektigini söylüyorlar.Ayrıca iğnelide bornz ten koyu renk falan sorunu yok.Her renge, her tene yapıyorlar. ama iğneli çok daha acı veren, zaman alan ve daha pahalıya maal olan bir işlem.Lazerle tek atışta onlarca kıl yok olurken, 2 saatte benim gibi aşırı kıllı bir vücut tamamen silinirken, iğnelide aynı seans 12-20 saat sürebiliyor ve dakika başına para alnıyor. Lazer tüm vücut için tek seansa 800 tl gibi bir para verdim, aynı tek seans iğnelide sanırım 2000 tl falan tutar.dakikası 1.5 tl çünkü.Ama iğneli ep yaptırdıgınız kılların ömür boyu bir daha çıkma şansı yok.Lazerde ise 5-10 yıl sonra hormon dengesine baglı olarak yeniden çıkma riski var.
Yani demem o ki, yaşı 25 altında sagda solda belli bölgelerde henüz güçlenmemiş tüyleri olan arkadaşlar sizin için en uygun çözüm iğneli epilasyon.Sakın lazer e bile gitmeyin. direk iğneli ep yaptırıp kılların güçlenmesine fırsat vermeden yok ederseniz baştan kazanırsınız. O tüy dökücü kremlere vs yıllarca para vermektense bir kere bunu yaptırın kurtulun.
Ayrıca bir şey daha belirtmek lazım, gittigim lazer merkezinde uzman iç kollarımdaki ayva tüylerine kesinlikle atış yapmadı, çünkü lazerin güçsüz tüyleri güçlendirme gibi bir yan etkisi var.Lazer sadece gerçek koyu renkli, güçlü tüylerde iyi etki veriyor.Onuun için de ten renginizin açık olması lazım.

Bilgiler içi sagolasın bir sorum olcak lazer dediğin IPL mi? Lazer başka IPL başka? Aramayan önce jiletle mi makinayla mı trasladın? Bana farketmez dedikredi ama sanki jilet daha iyi köklere ulaşması açısından?

33 Sayfa okudum.. Saatlerce sürdü.. Şuan kafamdaki tek düşünce , hamam otu ve arkasından karınca yumurtası yağı.. deneyip deneyimlerimi paylaşıcam.. Bu arada kullanmadan yorum yapmak istemem ama çok sivilcee yaptııı felan diyen arkadaşlar.. bir arkadaş resim paylaşmış , sivilce felan yok baya 0lamış adamın göğsünü.. ee demekki sende sorun var.. ozman birazcık sür biyere bekle bigün.. bişey olmazsa full yap.. biraz deneyin bence..

lazer epilasyon yaptırın. ama siz yatacaksınız üstünüzde ışıklar gezecek diye düşünmeyin. operasyondan sonra lazer silahını ilk icad edenin dünyaya hakim olacağına kanaat getirirsiniz. biri sanki kalın bir serum laztiği ile sırtınıza defalarca kere vuruyor. bakın bir kere olduğunda acı eşiği çekilir ama peş peşe geldiğide acı inanın inanılmaz derecelere yükseliyor heleki beyaz ve hasas bir tene sahipseniz. bunu göze alıp gidin.

Merhaba arkadaşlar.Bütün sayfaları okudum ve uygun bir çözüm bulamadım lazer epilasyon dışında.Tüy dökücüler,hamam otları-yağları,tıraş vb. ürünler geçici şeyler ve sanırım hepimizin aradığı kalıcı temizlik.İnternette bu kıllardan kurtulmak için araştırma yaparken şöyle bir ürün buldum.Ne kadar güvenilir bilmiyorum o yüzden burada paylaşmak istedim eğer kullananlar olduysa veya bilgisi olan varsa bizle paylaşırsa mutlu olurum.Üründen 2 tane var görüldüğü gibi IPL 4000 ve IPL6000.

http://tr.remington-europe.com/women/hair-removal/ipl/i-light-pro-ipl6000.html

33 sayfa 482 mesajın hepsini okudum bütün yöntemleri uyguladım :)

Haman tozu kötü kokar geri çıkartıyor hatta daha gür.
jilet daha çok azdırıyor
elektrikli makinalar ucunda demir olduğundan dolayı jiletteki gibi daha fazla gür çıkmasına sebebiyet veriyor.

sonra arkdaş tavsiyesiyle lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim sadece göğsüm için 7 seans kurtuldum bir daha çıkmadı.

param yok diyorsanız sir ağda öneririm epilasyon yaptırmadan önce düzenli yapıyordum çok faydası oldu.

birde bazı kullanıcılar tek mesajla kendi şirketlerinin tanıtımını yapmış kanmayın bunlara ;)

merdiven altı işyerleri bunlar.

7seansta nasıl bıtıyor ya ben 8seansa gircem hala var ustelık açık tenlı koyu renk kıl lazerede uygun mılletın 4 seansta nasıl bıtıo anlamadım kımınnde 20 seans suruyormus bakalım bızım akıbetımız nolcak

bende önümüzdeki 1-2 ay içerisinde yaptırmayı planlıyorum daha evvelden gitmiştim bilgi almak için oradaki bayanda bakmıştı kıllar koyu renkte ve ten açık renkte başarı şansı oldukça yüksek diye sırt için 200 tl 1 seans, omuzlarla birlikte sırt olursa 300 tl olur demişti.. ilk etapta bunlardan kurtulmak istiyorum göğüs konusunda tereddütüm var ama onuda belki yaptırabilirim 3 ü daha uygun olacaksa eğer.. benim sırtımda çok var herhalde bi 5 seans yaptırırım :) eskiden tüy olmayan yerlerdede sırf tüy dökücü krem v.s kullandığımızdan piyangodan saçma saçma tüylerde çıkmıştı..

yalnız bunun öncesinde bir hastaneye gidip cilt doktoruna görünmek gerekirmiki, yani bu hormonal birşey lazer yaptırsanızda tekrar çıkabilir dermi acaba.

Arkadaşlar son zamanlarda tv lerde sık sık tüy azaltıcı kremler fln çıkmaya başladı bu konu hakkında ne düşünonuz bugün gördüm 3 haftada 1000 kıldan 790 kıla , sonra 90 kıla indiriyor gibi bişe söledi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:36 ----------

Bi arkadaşta hamam otu yağı yazmş kullanan yok mu o şeyi baktım sitesindede bir sürü yorum var.

Sadece fikir olarak söylüyorum hamam otu tozunu araştırırken blog gibi bir yerde bayanların mesajlarını okumuştum hiç bir işe yaramadığını aynı jilet gibi olduğunu yazmışlardı ve o dakika vazgeçtim çünkü bayanlara göre bu hormon erkekler'de daha fazla ben riske atmak istemedim çünkü hiç almıyorum sonu kesin çözüm olmadığı sürece.Sadece fikir dediğim gibi..

ben kılları makine ile kısaltıyorum, orneğin 3 numaraya vuruyorum ıyı guzel oluyo ancak sorun kaşıntı da.inanılmaz kaşıntı oluyor kestıkden sonra bunun bır çaresını bılen var mı ne yapsak geçer bu kaşıntı

IPL nedir bilmiyorum acikcasi.Lazer dedigim bildigin lazer epilasyon.bir kac degisik makine markalari var, aleksandrite diye bir cihazin en iyi sonuc veren marka oldugunu soyluyorlar.
Bir de yeni bir teknoloji cikmis, daha iyimis falan diorlar ama benim yaptirdigim aleksandrite marka makine ile lazer epilasyon.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:53 ----------

Bilgiler içi sagolasın bir sorum olcak lazer dediğin IPL mi? Lazer başka IPL başka? Aramayan önce jiletle mi makinayla mı trasladın? Bana farketmez dedikredi ama sanki jilet daha iyi köklere ulaşması açısından?

Ha jiletle traslamadim, makine ile kisalttilar ilk gittigimde, ama oradaki bayan ustun koru trasladigi icin cok uzun killar kaldi vucudumda ve onlar yanip tenime yapistilar yanik izleri de iki ay falan gecmedi, en iyisi siz evde kendiniz kisaltip gidin, 3-4 mm kalsin killar yeterli jilete gerek yok makine ile kisaltin.
ikinci ve ucuncu seasnlarda evde kendim kisaltip gittim, ilk gidiste durumu gormeleri acisindan kisaltmadan gelin diorlar, ama durumu gorsunler, kendileri kisaltirlar ise de bayani uyramak lazim kosede bucakta uzun tuy birakmasin her yeri iyi kisaltsin.

valla bugun yanak için lazer yaptırdım tavsiye etmiyorum.zaten çok pahalı, acılı üstelik isteristemez lekeler kalıyor. kesin bir tedave de değil. Lazer en son çareniz olsun bitkisel tedaviye devam edin.

hürrem hamam otunun reklamları forumda da çok dönüyor kullanan vara bizle görüşlerini paylaşsın lütfen. 20 tl lazere göre çok ucuz ve acısıs ama ne kadar faydası olur? yan etkileri varmıdır. kurutalım derken dahada gürleir mi? referansa ihtiyacı var bence.

Ben sürekli hamam otu kullanıyorum (5 aydır).. Göğüs , karın ve koltuk altı bölgelerine uyguluyorum , oldukça pratik ve temiz bir iş oluyor. Üstüne üstelik alım sonrası alerji , kaşınma vs.. gibi yan etki durumlarına hiç uğramadım..Marka olarak küçük kutulardakinden daha çok gri kahve paketi şeklinde satılanlardan alın derim daha etkili sonuç alırsınız.. Su ile karıştırıp çimento harcı kıvamına getirip 5 dakika dinlendiriniz , ardından göğüs ve karın bölgesine bolca sürünüz , sürme işleminden sonra 10 dakika bekleyiniz ve sonra su ile elinizle ovalayarak vücuttan atınız.. Oldukça etkili öneririm , merak eden arkadaşlara..

Back
Yukarı