Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
forumdaşlarım tuy dokucu kremler kılların daha gur cıkmasına sebep oluyormus dogru mu?

Kesinlikle doğru arkadaşım jiletten farkı yok çünkü kılı kökünden almıyor sadece kılın protein yapısını bozup çürütüyor ve görünen kısmı düşüp gidiyor. Zaten bu kremler bir epilasyon yöntemi değil birer depilasyon yöntemidir..

veet'in "veet for men" diye bir ürünü var,erkeklere özel.Kıllarımın iyice uzamasını bekledim.2 hafta önce göğüs-karın bölgesini kökünden temizledim :D 2 hafta geçti ve hala o en uzun hale gelmedi kıllarım. "Veet for men"i tavsiye ederim.Türkiye'de var mı bilmiyorum.Halbuki Türkiye'de olsa yok satar ! :D

Bunun dışında, yaklaşık 2 sene önce Body Groom almıştım.Kılları iyi alıyor, istediğiniz boyda kısaltabiliyorsunuz,doğal görünüyor.Fakat makinanın başlığı artık gevşemeye başladı,bıçağın da yağlanması gerekiyor sanırım.O zaman 90 liraya almıştım,değdi.Çok kullandım çünkü.

Birkaç defa da ağda yaptırmışlığım var ama o acıya değmez.Tarifi olmayan bir acı.Ağda sonrası oluşan tahrişten bahsetmiyorum bile.

Velhasıl, kıla-tüye bu kadar zaman harcamaktan çok sıkıldım :) Yakında lazer yaptırırsam eğer, sonuçlardan sizi haberdar ederim.
Bu arada şu linke bir göz atıp fikir belirtirseniz çok yardımcı olursunuz.

http://www.braun.com/ca/bodycruzer/flash/bodycruzer.html#/?page=bodycruze.features

lütfen yardımmmm :(

arkadaşlar uzun zamandır kıllarımdan çok şikayetim vardı. artık tamamen piskolojik bir durum haline geldi ve lazerle aldırmaya karar verdim.

IPL lazer epilalasyon yapan bir yerle anlaştım ve 3 seansım ama halimden hiç ama hiç memnun değilim :( kollarımdaki kıllarım yarım yamalak bazı yerlerde var bazı yerlede yok çok kötü bir hal. yazın ortasında uzun kollu gömlek giyiyorum sizce ne yapmalıyım kıllarımı kökünden almamam lazım.
bu konuda bilgi sahibi birisi lütfen yardım etsin lütfen :(:(:(:(

Az önce birkaç ufak bölgeye hamamotu uyguladım. Sonuç beni tatmin etti. Diğer tüy dökücülerden daha doğal gibi. Cildi sanki kılsızmış gibi yumuşak bırakıyor.

Kokusunun çok kötü olduğu söylendi, ancak çok büyük sorun yaratacak kadar kötü gelmedi bana. Emmak marka kullandım. Bunun da etkisi olabilir. Ayrıca ucuz bir yöntem.

Yarına kadar tahriş vs. oluşmazsa daha geniş alanlarda uygulayacağım. Ancak bazı yerlere uygularken, sırt gibi (gerek sürme gerek temizleme aşamasında), yardımcı gerekebilir.

Şimdilik iyi görünüyor ama esas başarısını, kılların geri dönüşünde yaratacağı etki belirleyecek. Eğer kıllar, eskisinden geç çıkarsa, hele bir de güçsüzleşirse süper olur..

ben sırt omuz ve karın bölgelerimdeki kıllar için veet soğuk ağda kullanıyorum. gayet kolay biraz acıyor ama o kadar da değil. bir ay kadar idare ediyor. Gerçi kendi sırtınıza yapamacağınız için yardım almanız gerek.

ben sırt omuz ve karın bölgelerimdeki kıllar için veet soğuk ağda kullanıyorum. gayet kolay biraz acıyor ama o kadar da değil. bir ay kadar idare ediyor. Gerçi kendi sırtınıza yapamacağınız için yardım almanız gerek.

soğuk ağda da normal ağda gibi tüylerin tamamını vede kökünden alıyor mu?

Buyrun kıllara kesin çözüm, (Bu çözüm tabikiden 1 seferde kendini göstermez)
Natural sir ağda alıyoruz(yapılacak alana göre değişir. Sadece bacaklar için 5-6 kalıp gider). Sonra karınca yağından memnun olanlar onu, olmayanmlar bioder alıyor. İlk önce siri eritip kılların çıkıtığı yöne sıcakken(kendimizi yakmayacak kadar sıcak) sürüyoruz. Ters yöne çekiyoruz. Tertemiz olan bölgeye banyoda tuzlu su uyguluyoruz. Dikkat edilmesi gereken nokta aynı yere 3 den fazla sir atılmaması. Eğer atarsanız tahriş olur. Ondan sonra banyomuzu yapıyoruz. Gece yatmadan 3 gün boyunca bioder veya karınca yağını sürüyoruz. Bu işlemi 1 ay veya 2 ay arayala sürekli yapıyoruz. 1-2 seneye çok büyük fark yaratır. 1-2 sene çok diyebilirisiniz ama kıllar da 1-2 seneye çıkmadı sonuçta 18-19 senelik oluşum 1-2 ayda yok olmaz.

Not: Sir sırasında dışlerinizin arasına koymak için bez gibi bir şey ayarlamanız tavsiye edilir :D:D

onceden bu tras makinelerini kullanıyordum onlardan daha iyi aldıgını soyleyebilirim kıl sorununa cozum yok oyle agdayla falan ugrasamam tahrisi acısı da cabası bodygroom la tertemiz yapıyorum ne tahris ne acı

peki bu alet acaba jilet etkisi yaparmı.yani aldıktan sonra kıllar daha sert ve daha cok mu cıkıyor.

peki bu alet acaba jilet etkisi yaparmı.yani aldıktan sonra kıllar daha sert ve daha cok mu cıkıyor.
Kesinlikle yapar, Mantığı şöyle uzun kılları önce kısaltıyo sonra traş makneleri gibi ucu gözükmiyecek şekilde kesiyor. Desperate81, tahriş falan demiş, doğrudur doğru yapılmaz ve naturel sir kullanılmazsa yapar. Ama bu cihaz hem tahriş yapıyor(kopük ve jel kullanımda yapmayabilir). Hemde çıkarken bazı ciltlerde sivilce-kabarıklık-kıl dönmesi yapıyor(eğer başlığını takarak kullanısdan kıllar ufak siyah siyah gözükür ama tahriş, kıl dönmesi fianl yapmaz). Bende braun cruzer vardı yüzümü 1-2 kere traş ettim. Traştan sonra yüzüm tertemiz oldu ama sonra lanet ettim bi daha yüzümü 1-2 defa daha traşladım traş köpüğüyle yine aynı sonuç oldu bi daha kullanmadım. Yani en en temizi sir ağda( doğru şekilde yapılması gerekir yabiki). Sir ağda da ufak kıl dönmesi ve sivilce oluyor( ilk kes yapıldığında). Birde ilk yapılışında çok acıtıyor. Sonra ki yaptırışınızda git gide acı azalıyor. kıllar kökleri daha rahat oluyor elinizi bile attığınızda eskiye nazaran hemen köklendiğini görürüsün. Yani uzun lafın kısası. Bu cihaz kesinlikle kılları azdırır ve eğer cildin hasas sa kesinliklede uzak dur derim. Ben traş köpü ve hamamotu dışında hemen hemen hepsini denedim en sağlamı sir ağdadır bence.thums:

videodan da inceleyebilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=JTvnfeMsq7I&feature=related

Son düzenleme:
Kesinlikle yapar, Mantığı şöyle uzun kılları önce kısaltıyo sonra traş makneleri gibi ucu gözükmiyecek şekilde kesiyor. Desperate81, tahriş falan demiş, doğrudur doğru yapılmaz ve naturel sir kullanılmazsa yapar. Ama bu cihaz hem tahriş yapıyor(kopük ve jel kullanımda yapmayabilir). Hemde çıkarken bazı ciltlerde sivilce-kabarıklık-kıl dönmesi yapıyor(eğer başlığını takarak kullanısdan kıllar ufak siyah siyah gözükür ama tahriş, kıl dönmesi fianl yapmaz). Bende braun cruzer vardı yüzümü 1-2 kere traş ettim. Traştan sonra yüzüm tertemiz oldu ama sonra lanet ettim bi daha yüzümü 1-2 defa daha traşladım traş köpüğüyle yine aynı sonuç oldu bi daha kullanmadım. Yani en en temizi sir ağda( doğru şekilde yapılması gerekir yabiki). Sir ağda da ufak kıl dönmesi ve sivilce oluyor( ilk kes yapıldığında). Birde ilk yapılışında çok acıtıyor. Sonra ki yaptırışınızda git gide acı azalıyor. kıllar kökleri daha rahat oluyor elinizi bile attığınızda eskiye nazaran hemen köklendiğini görürüsün. Yani uzun lafın kısası. Bu cihaz kesinlikle kılları azdırır ve eğer cildin hasas sa kesinliklede uzak dur derim. Ben traş köpü ve hamamotu dışında hemen hemen hepsini denedim en sağlamı sir ağdadır bence.thums:

videodan da inceleyebilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=JTvnfeMsq7I&feature=related

hayır bodygrom kılları cogaltmiyor tras makineleri de oyle ama en iyisi tabiki agda acısını gectim ama masraflı 20 liraya bacak kol gogus yapacak biyer varsa her ay yaptırırım :D

Back
Yukarı