Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır bodygrom kılları cogaltmiyor tras makineleri de oyle ama en iyisi tabiki agda acısını gectim ama masraflı 20 liraya bacak kol gogus yapacak biyer varsa her ay yaptırırım :D

coğatlması şöyle kıllar kısa olunca kökler besliyecek daha az bir gövde buluyor buda gelişiyor. Uzun zaman kullanırsan sende fark ediceksin. Benim halam cilt uzmanı ordan biliyorum. Bu ara ağda almak isteyenlere toplu alımda yardımcı olurum. Piyasada natural sirlerin 1 kalıbı(500gr.) 4-7 lira arasında ama toplu alıcaklara 10 kalıp veya üstü yardımcı olurum. Bu aralar bende alıcam zaten. İsteyenler benimle irtibata geçsin. Toptancıdan alıyorum belli bir sayıya ulaşınca sipariş verebiliyorum. Bunun için bende bekliyorum alcak olanlarla birleşirsek çok ucuza alabiliriz. 20 liraya tüm vücudunu yapabilirsin 4 kalıpla ben bacaklarımdaki ormanı yok etmiştim:D ben toptancıdan 2-3 liraya alıyorum 20 liraya 9-10 kalıp alıp tüm vücudumu yaparım;)

coğatlması şöyle kıllar kısa olunca kökler besliyecek daha az bir gövde buluyor buda gelişiyor. Uzun zaman kullanırsan sende fark ediceksin. Benim halam cilt uzmanı ordan biliyorum. Bu ara ağda almak isteyenlere toplu alımda yardımcı olurum. Piyasada natural sirlerin 1 kalıbı(500gr.) 4-7 lira arasında ama toplu alıcaklara 10 kalıp veya üstü yardımcı olurum. Bu aralar bende alıcam zaten. İsteyenler benimle irtibata geçsin. Toptancıdan alıyorum belli bir sayıya ulaşınca sipariş verebiliyorum. Bunun için bende bekliyorum alcak olanlarla birleşirsek çok ucuza alabiliriz. 20 liraya tüm vücudunu yapabilirsin 4 kalıpla ben bacaklarımdaki ormanı yok etmiştim:D ben toptancıdan 2-3 liraya alıyorum 20 liraya 9-10 kalıp alıp tüm vücudumu yaparım;)

yok ya nasıl yapıyorsun kendi basına agda ,kadınlar bile dertli bıktık diyorlar agda yapmaktan acısı da cabası bide ben bi kere koluma yapmayı denedim sivilce oldu bana ters:D yapan uzman biri olsa acısını da cekeriz ama o da yok

yok ya nasıl yapıyorsun kendi basına agda ,kadınlar bile dertli bıktık diyorlar agda yapmaktan acısı da cabası bide ben bi kere koluma yapmayı denedim sivilce oldu bana ters:D yapan uzman biri olsa acısını da cekeriz ama o da yok
ilk kez yaparken kesinlikle birinin yapması lazım. Çünkü kıl kökü yıllardır o yuvada gelişmiş ve ilk kez ordan çekilirken çok fena acıyor. Kan falan çıkıyo hatta. Git gide alışıyosun. En çok acıyan yerde göbekdeki kılları alırken oluyor. Göğüs uçları ve don bölgeme denemedim ama:p:D. Bu sefer yapışımda bi denicem, özelliklede göğüs uçlarına(süt bezelerine zarar veriyomuş, bunu araştımak gerek ama önce). Koltuk altına falan attırdırm pekde acımadı zaten bi süre sonra vücut komple uyuşuyo ama deyiyor ;) salondaki partnerine falan yaptırcan başka çare yok. Plastik ameliyat eldivenleri var onlarla yaparısınız. Ben sirleri alabilsem forumda fotoraflı nasıl erittiğimi falan hazrılarnışını yayınlıcam da toptancı gelmiyo 10-15 kalıp için:D. Tabiki hepsini kendim yapmıyorum arka bacak ve sırt bölgemi alamam zor olur. Kıllı arkadaşım çok olduğundan ordan rahatım. Onlar benim sırtımı kaşıyo bende onlarınkini:D Kıllı erkek dayanışmasıhyper_

ilk kez yaparken kesinlikle birinin yapması lazım. Çünkü kıl kökü yıllardır o yuvada gelişmiş ve ilk kez ordan çekilirken çok fena acıyor. Kan falan çıkıyo hatta. Git gide alışıyosun. En çok acıyan yerde göbekdeki kılları alırken oluyor. Göğüs uçları ve don bölgeme denemedim ama:p:D. Bu sefer yapışımda bi denicem, özelliklede göğüs uçlarına(süt bezelerine zarar veriyomuş, bunu araştımak gerek ama önce). Koltuk altına falan attırdırm pekde acımadı zaten bi süre sonra vücut komple uyuşuyo ama deyiyor ;) salondaki partnerine falan yaptırcan başka çare yok. Plastik ameliyat eldivenleri var onlarla yaparısınız. Ben sirleri alabilsem forumda fotoraflı nasıl erittiğimi falan hazrılarnışını yayınlıcam da toptancı gelmiyo 10-15 kalıp için:D. Tabiki hepsini kendim yapmıyorum arka bacak ve sırt bölgemi alamam zor olur. Kıllı arkadaşım çok olduğundan ordan rahatım. Onlar benim sırtımı kaşıyo bende onlarınkini:D Kıllı erkek dayanışmasıhyper_
Sen yolunu bulmuşsun zigbog ben ne yapsam acaba! benim çevremde ağda yaptırabileceğim birisi olmadığı gibi salonlara gidip parayla yaptırmak istediğimdede kimse yapmıyor öyle omuz,sırt falan,biz sadece boyun kısmını alıyoruz diyorlar...

Sen yolunu bulmuşsun zigbog ben ne yapsam acaba! benim çevremde ağda yaptırabileceğim birisi olmadığı gibi salonlara gidip parayla yaptırmak istediğimdede kimse yapmıyor öyle omuz,sırt falan,biz sadece boyun kısmını alıyoruz diyorlar...

salonda zaten pahalıdır. En iyisi yakın bir arkadaşına yaptırcan.thums:
BFTR Ağda Gurubu kurmak lazım aslında hyper_:D

ciddimisin? :D

bende philips bodygroom aldım bacak kıllarımı kestim farklı uzunlukta 3 tane tarağı var ben kökünden kesmedim ama 2 numaralı tarağı kullandım sonuçtan memnunum ama yinede farklı bir yol bulursanız deneyin derim okdarda memnun deilim yani, beklediğim gibi olmadı :D

Evet çok ciddiyim deneyip görün :D:D:D:D:D

katılıyorum... çünki büyüdüğüm yerde ki bi komsumuz kız cocuklarına bu karınca yumurtası yagından suruyorlarmıs ve cocuklarında tuy bile yok :))

olmaz tabi süper etkili :D o bioder markasına parayı boşa vermeyin onun katkı maddesinde de karınca yagı var arkadaslar:D gidip karınca yagı alın hemde daha ucuz:D:D

Bu arada vücudumuzda neden kıl çıktığını ögrendim:lol: vucudun oksijen alıp vermesini saglaması için çıkıyormuş:D

İlk insandan bu yana en büyük sorun ve çözümü hala bulunabilmiş değil :D Duyduğum kadarıyla karınca yağı ve ağda kombinasyonu kıl durumunu baya bir düşürüyormuş.

ama dikkat edinde lapiden tüy dökücü kullanmayın 0 acı mükemmel görüntü ama 48 saat içinde kılları aldığınız yeler full sivilce oluyor be 6 7 ay olmasına rağmen bende halen izleri duruyor denemeyin derim çünkü başka arkadaşlarda da aynı sonucu verdi

karınca yağı azalttı bende bir deneyin derim. gögüs uçlarımda vardı cımbızla işsizlik işte tek tek aldım sürdüm şuanda 3-5 tanesi tekrar çıkmış aynı işlemi uyguluycam yanagımdada uyguladım durum güzel.

mrb arkadaslar ben yeni katıldım aranıza daha önce bi arkadas Clore-dhetyl die bi spreyden bahsetmiş futbolculara sıkılan bunu nerden temin edebiliriz. birde veet soğuk ağda bantları be sir ağdayı acı bakımından karsılastırırsak hangisi daha az acı verir

Benim merak ettiğim şu belki iyi inceleme fırsatı bulamadım 22 sayfa vardı üşendim . traş makinası var birçok başçığı var kirli filan ben normal sıfırı kullanıyomda bunun jiletle kıyaslanacak gibi etkileri var mıdır ? gür çıkartır mı kılları bebek gibi bir yüzüm olsun istiyom :D
kalın , sert ve gür çıksın istemiyom 16 yaşındayım krem sürmek istemiom. ama makinadan sonra nemlendirici veya bakım kremi var mı ?

lazer epilasyon hem zahmetli hem maliyetli ve ne yazıkki kesin sonuç alamıyorsunuz. Ben hepsini denedim ve jilet vurduğum zaman hiç olmayan yerlerde daha gür kıl çıktığını gördüm ve onaylamıyorum. Benim kullandığım iki yöntem birincisi bayanların kullandığı epilasyon cihazları kılı kökünden çekiyor ve bir süre çıkmıyor. Yarışmacılar için ideal. Diğer formül ise Erkek vücut bakım aletlerinden aldım, ayda bir kullanıyorum ve kirli sakal tarzında kılları kısaltıyorum çok da hoş duruyor.

merhaba arkadaşlar ben bir kaç dakika önce üye oldum,buda ilk mesajım bir erkek tüylerinden sonsuza dek kurtulamaz (çok araştırdım) lazer epilasyon dahil onun bile 2 yıl süresi vardır seanslar tamamı ile bitince tabi
KARINCA YUMURTASI YAĞI..deneyin bunu ben deneme amaçlı kollarımda denedim kollarımdaki kıllar 1 ay süreye yakın çıkmadı 2. seansı yapmak istediğimde çıkan tüylerin seyrekleştiğini ve renginin açıldığını gördüm yani yararlı bir ürün bin yıla yakın kullanılan bir çözümdür bu yağ üstelik fiyatıda 10 lira tüyleri kökünden alın ağda yada epilasyon aleti ile ve 3 gece masaj yaparak sürün aldığınız ürünün kaçak olmamasına dikkat edin 3 haftada bir uygulayın 6 ay sonra farkı görüceksiniz

Back
Yukarı