C
CENTAUR
Guest
Son bir haftadır yeni programıma cardio ekledim, ekmeği çok çok azalttım, hatta bağzen hiç yemiyorum ama pilav makarna ile karbonhidratı tedarik ediyorum, çok sık ve az öğün yiyorum günde iki sefer omlet(sabah6,öğleden sonra veya antremandan hemen sonra 4 yumurta) bu diyeti ise bir aya yakın yapıyorum, etiydi,sütüydü peyniriydi iyi dayandım proteine şekeri yağıda kestim karın egzersizlerine son 45 gündür özen gösteriyorum diyeceğim yağlarımın azaldığını veya sıkılaştığını görüyorum, karnım düzleşmeye başladı boy 1.75, kilo 78 (son bir ayda iki kilo aldım ve son iki aydır bacak çalışıyorum temmuz başından beri bacak çalışmıyordum) bir buçuk seneyi geçti başlayalı, bir ay dışında hiç ara vermedim, kol sıcak 40, soğuk 39 ama bu değerler arada bir değişiyor yakın zamana kadar sıcak 41 soğuk 40 ölçmüştüm yani arada biryerde geziniyor, diğer bölgeleri ölçmüyorum yazsamda kesin bir yargı oluşturmaz kanısındayım isterseniz daha ayrıntıya girerim
1. gün. Göğüs tek,
2. gün. kardio mide,
3. gün. Omuz Sırt,
4. gün. kardio mide,
5. gün. Biceps Tris.,
6. gün. kardio mide,
7. gün. Bacak tek
Dinlenme günü yok
(kardio:45 dakka tempolu koşu)
Şeklinde programa başladım(isterseniz daha ayrıntıya girerim) . Ha peki sorunun ne diyceksiniz:
Zaten şu anda gelişimim çok yavaş ve durağan gidiyor, hem yağ yakmak, hemde kas gelişimini durdurmamak istiyorum bu konuda şüphem var, define ve estetik görüntüye en yakın zamanda kavuşmayı düşünüyorum, beni yönlendirecek çok tecrubeli birisi yok, tavsiyelerinizi ve görüşleriniz merak ediyorum, acaba haftada 3 gün kardio yapmak kas kaybı oluşturur mu yorumlarınızı çok merak ediyorum
Şimdiden teşekkür ediyorum
Selamlar.
1. gün. Göğüs tek,
2. gün. kardio mide,
3. gün. Omuz Sırt,
4. gün. kardio mide,
5. gün. Biceps Tris.,
6. gün. kardio mide,
7. gün. Bacak tek
Dinlenme günü yok
(kardio:45 dakka tempolu koşu)
Şeklinde programa başladım(isterseniz daha ayrıntıya girerim) . Ha peki sorunun ne diyceksiniz:
Zaten şu anda gelişimim çok yavaş ve durağan gidiyor, hem yağ yakmak, hemde kas gelişimini durdurmamak istiyorum bu konuda şüphem var, define ve estetik görüntüye en yakın zamanda kavuşmayı düşünüyorum, beni yönlendirecek çok tecrubeli birisi yok, tavsiyelerinizi ve görüşleriniz merak ediyorum, acaba haftada 3 gün kardio yapmak kas kaybı oluşturur mu yorumlarınızı çok merak ediyorum
Şimdiden teşekkür ediyorum
Selamlar.