FİGEN ACAR
Üye
günaydın
hsd saol gerçekten çok yardımcı oluyorsun yunus için allah razı olsun....
şimdi bir email okudumda duchenne kas hastası bir anne oğlu 10 yaşında yürüyemiyor..
ve oğluna şunları veriyormuş yurt dışından getirttiğini yazıyor ucuz olduğu için ama en son şu an verdikleri
gümrükte takılmış el koymuşlar parasıda yanmış hatta...
polen tablet
q-enzim tablet
enginar ve hindiba tablet
balık yağı tablet
anzer balı
ben bunların bazılarını hiç duymadım bunların hepsi çocuğa verilirmi çok gelmezmi bende anlamadım
siz duydunuzmu bunları ?
hsd uzun süre vitamin kullanılmaz demişisn ama sağlıklı insan için geçerlidir belki bu yunusun enerjiye ihtiyacı olabilir kaslar eridiği için vücutta direncini kaybedebiliyor...peki hem e vitamini verip hemde balık yağı verince onun içindede e vitamni var biliyorsun fazla sının vücuda zararı olurmu*
hsd senide sıkıyorum farkındayım ama kusura bakma ....
bu konuda eminimki sen bana yardımcı olacaksın.
hsd saol gerçekten çok yardımcı oluyorsun yunus için allah razı olsun....
şimdi bir email okudumda duchenne kas hastası bir anne oğlu 10 yaşında yürüyemiyor..
ve oğluna şunları veriyormuş yurt dışından getirttiğini yazıyor ucuz olduğu için ama en son şu an verdikleri
gümrükte takılmış el koymuşlar parasıda yanmış hatta...
polen tablet
q-enzim tablet
enginar ve hindiba tablet
balık yağı tablet
anzer balı
ben bunların bazılarını hiç duymadım bunların hepsi çocuğa verilirmi çok gelmezmi bende anlamadım

siz duydunuzmu bunları ?
hsd uzun süre vitamin kullanılmaz demişisn ama sağlıklı insan için geçerlidir belki bu yunusun enerjiye ihtiyacı olabilir kaslar eridiği için vücutta direncini kaybedebiliyor...peki hem e vitamini verip hemde balık yağı verince onun içindede e vitamni var biliyorsun fazla sının vücuda zararı olurmu*
hsd senide sıkıyorum farkındayım ama kusura bakma ....
bu konuda eminimki sen bana yardımcı olacaksın.