Clean
Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuda baya bir dertliyim aslında sorunum şöyle dün mesela arkadaşlarla sinemaya gittik dönüşte giderken 3 tane çocuk omuzuma geliyor boyları ince bir şeyler bende yürüyordum neyse tip tip bakıyorlar zaten bizim burda cins cins herifler vardır . Ondan sonra yanıma geldiklerinde aaa kedi ölmüş baksanıza dedi bende bakmadım sonra uzaklaşırken yemedi lan felan filan yaptılar aslında bunu söylemekten de pek memnun olmuyorum kavgayı pek sevmem ama bulaşsalar yani daha az takarım çünkü biliyorum bir şeyler kickboks yapmışlığım var o konuda sağlamım ama kemiklerim çok ince ve enteresan bir vücudum var yani el bileğim 15 cm ölçün kendi bileğinizi ne dediğimi anlayacaksınız işte bu sene ygs lys var şimdi full body çalışıyorum inşallah devam ettiricem bakalım vücudum yağlı onları yakıp kas kütlesi eklemek istiyorum her neyse konudan uzaklaşmayayım dışarıya çıktığım zaman insanlar çok uzun geliyor kendimi çok kısa hissediyorum yani arkadaşım 185 boyum var diyor ama o bile bazılarının yanında küçük duruyor benimde boy 176 kilo 76-78 değişiyor acaba bu kalıpla mı alakalı küçük durma meselesi sakallarım kıllarım da var o konuda da sıkıntı yok çok uzattım heralde teşekkür ederim vakit ayırdığınız için .