bende bekçinin dediklerini yazıcaktım gerek kalmadı sonradan gördüm allahtan carnitin,whey protein vs aldığın ek besinler normal yediğin yemekten fazla açıkcası bende 1 günde tam olarak ne yediğini nasıl ant yaptını anlamadım foruma 2007 de kaydolmuşsun bende daha çok şey biliyosundur hiç yoktan ant öncesi 2-3 saat öncesine makarna vs gibi karbo alabilirsiniz sen bunları biliyosundur zaten ben sadece düşüncülerimi söyledim
Juramento;yazdiklarimi sakin yanlis anlama amacimiz elimizden geldigi kadar sana yardimci olabilmek tabii bu söylediklerimize kulak kabarttigin sürece.
beslenme düzenin ki buna bir düzen demek cok zor.1.87 boyunda neredeyse 100 kilosun ve bu cüssenin hareketi icin bir enerjiye ihtiyaci var eger sen bu enerjiyi vermezsen vücut o biriktirdigi yaglardan degil iseyaramaz olarak düsündügü kaslardan yer,sanirim vücudumuz kaslari daha lezzetli buluyor ve onlari ilkönce yemek istiyor.
Beslenmende besin yok whey bir besin degildir bir ek besindir,ihtiyacin olan protein ihtiyacini dogal yollardan karsilayamazsan wheyle tamamlamak pratik bir cözümdür o yüzden whey kullaniriz.Diger bir sebepte antremman sonrasi vücudun acil ihtiyaci olan whey proteini basit KH la zirve yaptirarak whey proteini bi an önce kaslarimiza ulastirarak tamir bakim olayini baslatabilmektir.Whey bunun icindir fakat senin whey kullanmaya ihtiyacin oldugunu düsünmüyorum cünki yaptigin antremmanlara bakiyorum yikici bir antremman göremiyorum.
Vücudumu dinliyorum diyorsun vücudun seni kandiriyor haberin olsun,sana yanlis sinyaller veriyor sen ona kanma derim.Bir süre sonra o her gün tartilip tartida bikacyüz gramlik eksiklikleri görmemeye baslicaksin cünki vücuduna yeterince besin girmedigi icin vücudun kendini korumaya alarak yag yakimina stop dicektir buda moralmen bozulmana ve diyetinin basarisiz diyetler listesinde yerini almasini saglicaktir.
Diyelimki yemedin icmedin ve dedigin 10 kiloyu 8 eylüle kadar verdin mutlu olucaksin fakat eminim 6 ay sonra forumda 20 kilo vermek icin baska bir diyete baslicaksin.6 haftadir diyetteyim ve 3,5 kilo verdim ve bundan mutluyum cünki dogru olan bu.
Saglicakla kal!Hedeflerinde basarilar dilerim arkadasim.
Söylediklerini benim için önemli... Müteşekkirim... Lakin özel hayatımdaki olumsuzluklardan mı, diyetin etkisi mi bilemiyorum ama canım sıkılmaya başladı gerçekten. Herkes farklı bir şey söylüyor, her yerde farklı yazılıyor... Dergiler farklı, internet farklı, bireyler farklı söylüyor... Ne ben sizin söylediklerinize itibar edebilirim, ne de siz benim söylediklerime... 2 gün önce supernatural arkadaşımız KH çok azalt dedi, sınırımı ayarlayamadım, neredeyse hiç almadım...
Başkası akıl istese, kendi uyguladığım programı ona söylemem... Sanırım söylediğiniz gibi kendime güzelce bir program çıkarıp, onu uygulamalıyım... Bildiğim şeyleri uygulamaya geçirmeliyim...
Size de başarılar ve sağlıklı bir spor hayatı dilerim.
Süpernaturanin yazdiklarini okudum oda benim yazdiklarimdan farkli bisey söylememis,ve onun yazdiklari tamamen dogru ben sadece olayi actim.Bu 6 haftalik diyet yolculugumu bir gözden gecirmeni tavsiye ederim altta linki var ordan kendi yaptiklarinla ordakileri kiyaslarsan farki görüceksin.Ayrica super naturanin söyledikleriyle benim biraz önce yazdiklarim birebir aynidir yani o farkli ben farkli yada bir diger kisi farkli konusmuyor.Benim diyetimi incele ordada KH lari azalttigimi görüceksin ama sana hic KH alma diyen olmadi sanirim neden öyle yaptinki.Bunu yaparkende kademeler halinde yapmalisin bugünden yarina olmaz.
dostum mankenlik zamanından fotoları da koysaydın
Bi göz ativer vakit bulursan
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...t-meal-sistemi-diyet-bozma-sistemi-61533.html
Yazip yazmama konusunda cok düsündüm ve yazmaya karar verdim affina siginiyorumBugün yediklerini gözden gecirmek istiyorum ve elestirilerimi siraliyorum
Sabah:4 yumurtayi umarim sarisiyla yapmiyorsundur,4 yumurta yapiyorsan tek sari 3 beyaz kullan ama resimde 4 sarili gibi durmuyor sanirim sende öyle yapiyorsun böyle yapiyorsan sorun yok ama 4 sarili yapiyorsan eyvah eyvah cok yag aliyorsun+kolesterol
Peynir ne kullaniyorsun bilmiyorum ama beyaz peynir kullaniyorsan az yaglisinin 300 kalori civarinda oldugunu bilmeni isterim 200 gr 600 kalori yapar okadarcik peynir yicene daha detayli az kalorili yiceklerden tika basa yiyebilecegin bir kahvalti yapabilirsin,Yada normal peynir yerine lor kullanmani tavsiye ederim sifir yag bol protein almis olursun.
Ara ögün elma ok!
öglen pirinc ok!hatta lapa olmasi sart bile degil yogurt in ketcap out ayrica öglen ögününe mutlaka protein eklemeni tavsiye ederim tavuk gögsü et v.s.
Whey protein gereksiz ne alaka orda whey protein niye aliyorsun anlamadim.dedigim gibi whey ek besindir icmis olmak icin icmenin bir manasi yok.
sabah yumurta 4 sariliysa bu kuru yemislerde yagli cok fazla yag demek sabah tek sari ise bu kuruyemisler ok!40 gr kuruyemisin 350 kalori civari oldugunu hatirlatirim
Antremman cok yikici görünmüyor,fakat amacin kas yapmak degil kilo vermek oldugu icin önemli olan biseyler yapmis olman oda oke.
aksam 2,5 muz ne ola?2,5 muzdan bütün gün aldigin KH miktarini aliyorsun haberin varmi?ve basit KH insülini yükseltiyorsun yani yag yakimini durduruyorsun hemde aksam bu kabul edilemez bisiyyani yiyebilirsin ama zayiflamak istiyorsan yemiceksin manasinda.
son aldigin whey ide gerekli görmüyorum cünki kas beslemek gibi bir kaygin yok.
Bu yediklerinde sebze nerde?lif hic yok farkindamisin?lif li gidalar ve neden yememiz gerektigini arastirmani tavsiye ederim.google amcaya lifli gidalar diye yaz bak ne cikiyo iki dakika okuyver.aksamki muz yerine haslama havuc pirasa brockoli karnibahar v.s ye hemde istedigin kadar lif alman lazim hic lif almiyorsun ii degil.
Kolay gelsin!Amacim moral bozmak degil yardimci olabilmek.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:17 ----------
ha bu arada gün boyu almis oldugun kalori miktari KH,protein ve yag oranlarinin senin boy ve kilona uygun olmadigini düsünüyor ve bundan hic bahstmiyorum cünki bu yukarda yazdiklarimi düzeltmeden onlarin bir manasi yok