Joy Gym mi Niagara mı ? (Sakarya)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kblyszgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir aydır geronimoya gidiyorumama biraz uzak geliyor. Bu yüzden bu ikisinden birine başlamaya karar verdim. Joy gym'e gidicektim ama arkadaşım niagarayı önerdi siz ne diyosunuz ?

ilginç isimler..

Ben 3 aydır gerononimodayım.Uzak olması sebebiyle 10 gün sonra niagaraya geçicem gayet büyük 3 katlı bir salon.İdman partnerin yoksa beraber çalışabiliriz

eğer sabah saatlerinde geleceksen geronimo iyidir akşam saatlerinde çok dolu oluyor. niagara da iyi gibi joy hakkında bilgim yok ama bildiğim kadarıyla küçük bir salon.

eğer sabah saatlerinde geleceksen geronimo iyidir akşam saatlerinde çok dolu oluyor. niagara da iyi gibi joy hakkında bilgim yok ama bildiğim kadarıyla küçük bir salon.

sen hangi geronimoya gidiyorsun.ben 2 deyim ama eve uzak olduğu ve akşamları çok dolu olduğu için niagaraya geçmeyi düşünüyorum ekipman açısından nasıl niagara

sen hangi geronimoya gidiyorsun.ben 2 deyim ama eve uzak olduğu ve akşamları çok dolu olduğu için niagaraya geçmeyi düşünüyorum ekipman açısından nasıl niagara
geronimo 2'deyim ben de niagara ekipman açısından nasıl tam bilmiyorum giden arkadaşlar memnundu, ama geronimo'da ki kadar çok ekipman yok sanırım.

Back
Yukarı