Jinekomasti

Merhaba abilerim kardeşlerim benim jinekomasti problemim var ameliyatsız gitmeyeceğinin bilincindeyim fakat vücut geliştirmek istiyorum düzenli çalışıp vücut yaptım farzedelim her yerim gelişip kas olucak fakat göğüsüm hala aynı mı kalacak kız memesi gibi büyük ve yuvarlak

Not: 185 boy
80kg

Benimde böyle bir problemim vardı 181 70kg'yum ve 16 yaşındayım
13 yaşında 170-65kgydum ve hormonlardan dolayı bendede jinekomasti oluştu ama yağ tabakası vardı ve çok fazla değildi
2-3 ay önce yabancı forumlarda gezerken nolvadex'i gördüm ve 6 hafta kullandım şuanda bitme derecesine geldi
senden tek ricam kendin araştırman insanlar saçma sapan şeyler yazıyor bilip bilmeden yok gyno ameliyatsız geçmez falan filan böyle bir şey yok
benim geçme derecesine geldi şuan
TABİ Kİ SENİN gynoyu bilmiyorum şuanki durum nedir filan, onun icin fotoğrafsız konusmak dogru olmaz

dediğim gibi 8.haftadayım cuma günü aile ocağında kan testi yaptırdım testo fırlamış heralde ergenlikteyim ondan şuanlık bişey yok yani

Benimde böyle bir problemim vardı 181 70kg'yum ve 16 yaşındayım
13 yaşında 170-65kgydum ve hormonlardan dolayı bendede jinekomasti oluştu ama yağ tabakası vardı ve çok fazla değildi
2-3 ay önce yabancı forumlarda gezerken nolvadex'i gördüm ve 6 hafta kullandım şuanda bitme derecesine geldi
senden tek ricam kendin araştırman insanlar saçma sapan şeyler yazıyor bilip bilmeden yok gyno ameliyatsız geçmez falan filan böyle bir şey yok
benim geçme derecesine geldi şuan
TABİ Kİ SENİN gynoyu bilmiyorum şuanki durum nedir filan, onun icin fotoğrafsız konusmak dogru olmaz
Mesaj attim bakarmısin dostum

Bende de gogus ucum sicakta yumusak sogukta sıkılasiyor sizce jinekomasti miyim?
Boyum 1.71 kilom 74 16 yasindayim 3 aydir fitness salonuna gidiyorum

Eklentiler

jinekomasti var fakat sunu soylım gogus ucu sıkılasıyor falan alakası yok gyno ile
jeff seid 'in bile bazi fotolarda kucuk bazilarinda cok buyuk meme ucu görebilirsiniz bu gyno ile alası yoktur
gogus kaslarinizi sıkın posing yapar gibi
eger meme ucunda yumusak bir doku varsa gynodur
sert bi doku varsa kastir hissedersiniz zaten

jinekomasti var fakat sunu soylım gogus ucu sıkılasıyor falan alakası yok gyno ile
jeff seid 'in bile bazi fotolarda kucuk bazilarinda cok buyuk meme ucu görebilirsiniz bu gyno ile alası yoktur
gogus kaslarinizi sıkın posing yapar gibi
eger meme ucunda yumusak bir doku varsa gynodur
sert bi doku varsa kastir hissedersiniz zaten
Peki bunun tek caresi ameliyat mi?

Sana bi yöntem öneriyim bu yöntem ile kuzenim kendini tedavi etti ağırlığı normalde yaptığının yarısını al yapabildiğin kadar tekrar yap göğüs hareketlerini fly hareketlerinde özellikle

Back
Yukarı